od €45,00
Book Now

D1 – Dan za rafting rijekom Tarom

Tara rafting kamp Encijan - Kanjon Tare
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Ako se nalazite na odmoru ili na proputovanju kroz naš region i želite iskusiti jednodnevnu rafting avanturu, onda ste na pravom mjestu. Smješten u samom srcu najdubljeg evropskog kanjona, kamp Encijan nudi vam nezaboravno i iskustvo koje ćete pamtiti cijeloga života. Uživaćete u posljednjoj rafting etapi, od Brštanovice do Šćepan polja, koja je poznata po izuzetno divljoj prirodi, sa 21 od ukupno 50 brzaka koliko ih ukupno ima na rijeci Tari. Napravite pauzu za fotografisanje, plivanje, ili skakanje u vodu sa atraktivnih stijena koje su se nadvile nad rijekom, posjetite najhladniju pritoku tare, Šipčanicu.

Osjetite duh netaknute prirode i doživite nezaboravnu rafting avanturu koju ćete pamtiti cijeloga života.

Krenimo u avanturu najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare, ukupne dužine od 18 km, na kome se nalazi veliki broj brzaka koji se protežu od našeg kampa Encijan pa sve do mjesta Šćepan polje, mjesta gdje od rijeka Pive i Tare nastaje rijeka Drina. Rijeka Tara, jedna od najljepših rijeka, dragulj  Evrope, ne može se opisati riječima. Najbolje je doći i lično se uvjeriti u tu ljepotu. Misteriozni riječni brzaci su pravi izazov za turiste željne avanture, a želite li upoznati ovu rijeku bolje i uživati u raftingu, predlažemo vam da krenete na ovu avanturu.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Po prihvatu gostiju na već dogovorenoj lokaciji, kao što je naša agencija Encijan u Foči ili naš kamp Encijan koji se nalazi u samom srcu kanjona Tare u jutarnjim časovima (preporučeno vrijeme između 9h i 10h), slijedi transport na ugovorenu destinaciju. Nakon dolaska ( svaki učesnik raftinga dobija odgovarajuću rafting opremu (neoprensko odijelo, čizme, spasilački prsluk, kacigu i veslo), slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare, koji se realizuje na najatraktivnijoj dionici rijeke od Brštanovice do Šćepan Polja u trajanju od 2,50 do 3h, sa pauzama za foto-safari, kupanje i osvježenje i usputne posjete najznamenitijim dijelovima kanjona, poput najledenije pritoke rijeke Tare, riječici Šipčanici i slično... Na završnici raftinga, na graničnom prelazu Šćepan Polje, na ušću Pive i Tare, oko 15h je organizovan
transfer terenskim vozilima svih učesnika aranžmana nazad na kamp, gdje je obezbjeđen ručak (na meniju mlada teletina ispod sača, jagnjetina, riba i drugi etno specijaliteti). Nakon ručka vaš aranžman se završava. Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskombinovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Kompletnu profesionalnu rafting opremu i iskusne i sertifikovane skipere
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Taksu za splavarenje rijekom Tarom u iznosu 4,30€ po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Ukupna cijena svih taksi - 5,30 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 45€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €45,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas