od €49,00
Book Now

D12 – Zip line Pivsko jezero

Zip Line Pivsko Jezero
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English

Kratak pregled

Ako ste adrenalinski zavisnik, avanturista onda je zip line idealan izbor za vas. Ovaj vid rekreacijskog sporta idealna je prilika da upoznate smaragdnu vodu Pivskog jezera, najvećeg vodenog rezervoara na Balkanu. Dužina zip line-a iznosi 1400 m i najduža je u čitavoj Crnoj Gori.

Ako možete zamisliti sebe kako letite iznad netaknute prirode, na pravom ste mjestu. Ovo je jedinstvena prilika da osjetite dašak slobode, samokontrole dok letite iznad jezera, dok krajičkom oka gledate u most na Pivsko jezeru. Duboko udahnite i poletite iznad jezera. Nezaboravan pogled iz ptičije perspektive na okolinu i samo jezero počinje kada vam se stopala prvi put odvoje od platforme. Bićete u prlici posjetiti i jednu od najvećih hidrocentrala na Balkanu, Mratinje i uživati u impresivnom pogledu sa njene brane visoke 220 m na kanjon rijeke Pive.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Po prihvatu gostiju na unparijed dogovorenoj lokaciji poput naše agencije Encijan u gradu Foča ili našeg kampa u samom srcu kanjona Tare u prijepodnevnim časovima (preporučena satnica između 9h-10h) slijedi transport preko Sćepan Polja do same destinacije, malog planinskog grada Plužine, koji se nalazi na samoj obali Pivskog jezera.
Po dolasku na naše odredište, slijedi priprema za ovu fenomenalnu sportsko-rekreativnu aktivnost. Pričvrstite sajlu I uzivajte u petominutnom letu I pogledu na smargadno Pivsko jezero koje se prostire ispod vas dok sigurno letite sa jedne strane jezera na drugu. Ako vam jedan let nije dovoljan, možete ponoviti koliko god puta to želite (naravno uz doplatu). Po završetku vaše avanture slijedi osvježenje i ručak u obližnjem etno restoranu, gdje možete uživati u čarima tradicionalne kuhinje. Nakon odmora, polako krećemo ka početnoj destinaciji gdje se ovaj aranžman ujedno i završava. Na ovoj destinaciji možete iskusiti i krstarenje Pivskim jezerom koje vam toplo preporučujemo.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti sa dodatnim noćenjem na našem kampu Encijanu u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u kombinaciji polupansiona ili iskombinovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Zip line aktivnosti
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Sertifikovane vodiče
  • Ulaznicu za Park prirode Piva u iznosu od 1,00 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 2,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 51€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €49,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas