od €49,00
Rezervacija

D12 – Zip line Pivsko jezero

Zip Line Pivsko Jezero
Nema ocjena
Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English

Kratak pregled

Ako ste ljubitelji uzbuđenja i avantura, onda je zip line savršen izbor za vas. Ovaj vid rekreacije pruža vam jedinstvenu priliku da „letite“ kroz prekrasnu prirodu dok je ispod vas čarobna smaragdna voda Pivskog jezera, najvećeg vodenog rezervoara na Balkanu. Sa svojih 1400m dužine, ovo je najduži zip line u Crnoj Gori.

Ovo je jedinstvena prilika da osjetite dašak slobode dok letite iznad jezera i krajičkom oka posmatrate most na Pivskom jezeru. Nezaboravan pogled iz ptičije perspektive na samo jezero i okolinu počinje čim vam se stopala odvoje od platforme. Bićete u prlici posjetiti i jednu od najvećih hidrocentrala na Balkanu – Mratinje i uživati u impresivnom pogledu sa njene brane visoke 220 m na kanjon rijeke Pive.

Napomena:

Minimalan broj učesnika potreban za ovaj aranžman je 4. Ukoliko ste u manjem broju od navedenog, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate kako bismo istražili mogućnost kombinovanja s drugim učesnicima.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Po prihvatu gostiju na unparijed dogovorenoj lokaciji poput naše agencije Encijan u gradu Foča ili našeg kampa u samom srcu kanjona Tare u prijepodnevnim časovima (preporučena satnica između 9h-10h) slijedi transport preko Sćepan Polja do same destinacije, malog planinskog grada Plužine, koji se nalazi na samoj obali Pivskog jezera.
Po dolasku na naše odredište, slijedi priprema za ovu fenomenalnu sportsko-rekreativnu aktivnost. Pričvrstite sajlu I uzivajte u petominutnom letu I pogledu na smargadno Pivsko jezero koje se prostire ispod vas dok sigurno letite sa jedne strane jezera na drugu. Ako vam jedan let nije dovoljan, možete ponoviti koliko god puta to želite (naravno uz doplatu). Po završetku vaše avanture slijedi osvježenje i ručak u obližnjem etno restoranu, gdje možete uživati u čarima tradicionalne kuhinje. Nakon odmora, polako krećemo ka početnoj destinaciji gdje se ovaj aranžman ujedno i završava. Na ovoj destinaciji možete iskusiti i krstarenje Pivskim jezerom koje vam toplo preporučujemo.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti sa dodatnim noćenjem na našem kampu Encijanu u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u kombinaciji polupansiona ili iskombinovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Informacije o hrani

Naša domaća tradicionalna bosanska kuhinja i organska hrana koju spremamo na našem kampu Encijan, i imamo u ponudi u sklopu svih naših paket aranžmana, a po kojoj smo već odavno prepoznatljivi, zasigurno je još jedan od dodatnih razloga zašto se većina naših dugogodišnjih zadovoljnih gostiju odluči da nas posjeti iznova, a ujedno i jedan od naših „Oprobanih recepata“ po pitanju našeg dosadašnjeg uspjeha u poslu…

U nastavku imate priliku detaljno pogledati cjelokupni naš standardni jelovnik, koji je sastavni dio svakog od naših paket aranžmana koje imamo u ponudi, sa većinom naših tradicionalnih jela koja ćete i sami imati prilike da oprobate ukoliko se odlučite da nam ukažete vaše povjerenje da vas domaćinski ugostimo:

Doručak u kampu:

- Vrući uštipci - priganice, tople krofne i domaći hljeb i pogačice pečeni u peći na drva.
- Dimljena Njeguška šunka, domaći pršut i kobasice.
- Mladi kajmak iz katuna i svježi kravlji sir.
- Svježe mlijeko, maslac i planinski med.
- Jaja i razne vrste omleta sa prilozima
- Domaći džem od šumskog voća i marmelada od višanja.


Ručak u kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- Domaća pita zeljanica i sirnica pečena ispod sača i kukuruzne projarice-pogačice )

Glavna jela:
- Mlada teletina ili jagnjetina sa pečenim krompirom i povrćem pečena pod sačem.
- Japrak (vrsta sarme umotana u raštanu) kuvana sa suvim mesom i rebarima.

Dezert:
- Slatka pita od jabuka, hurmašice i lenja pita od višanja


Večera na kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- "Krompirove pole"- zapečene kriške krompira sa domaćim sirom i kajmakom
- Dimljena Njeguška šunka i domaća kobasica
- Domaća pita gibanica i kukuruzne projarice-pogačice sa sirom
- Grilovane paprike u sosu od bijelog luka i ruzmarina

Glavna jela:
- Mlada "lešo" teletina kuhana na pari sa slanim krompirom u prilogu
- Svježa potočna pastrmka sa krompir salatom
- Teleći gulaš sa suvim šljivama

Dezert:
- Domaća baklava, tulumbe ili hurmašice

Vegetarijanska ponuda:

Na našem meniju takođe se nalazi i bogata ponuda jela za sve ljubitelje vegetarijanske i veganske kuhinje koju pripremamo isključivo od svježih organskih namirnicana.
Potrebno je samo da nam prilikom rezervacije nekog od naših aranžmana, obavezno naglasite da preferirate takav vid ishrane, a mi ćemo se potruditi da doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Informacije o smještaju

Cjelokupna ponuda naših smještajnih kapaciteta na kampu je podijeljena u dvije varijante i vrste smješta, po modelu i principu klasifikacije na STANDARD i KOMFOR smještajne jedinice.

Opcija smještaja uz aranžman u STANDARD varijanti podrazumijeva upotrebu i korištenje naših drvenih planinskih bungalova bez sopstvenih toaleta, dok opcija KOMFOR smještaja uz aranžman podrazumijeva upotrebu i korištenje individualnih smještajnih jedinica sa sopstvenim kupatilima, što rezultira dodatnim uvećanjem osnovne cijene svakog našeg standard paket aranžmana.

Cijene i rezervacija

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 51€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija

Uključeno

  • Dva obroka
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Zip line aktivnosti
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Sertifikovane vodiče
  • Ulaznicu za Park prirode Piva u iznosu od 1,00 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 2,00 € po osobi
od €49,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas