od €109,00
Rezervacija

D9 – Jeep safari i Via Ferrata Durmitor

Dzip safari i Via Ferrata Durmitor
Nema ocjena
Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Doživite nezaboravnu avanturu i iskusite uzbuđenje vožnjom našim terenskim vozilima kroz nevjerovatne pejzaže i netaknutu prirodu. Otkrijte skrivenu prirodu i jedinstveni ambijent čitavog durmitorskog masiva sa nevjerovatnih vidikovaca duž puta. Probajte neke od specijaliteta etno kuhinje u restoranima u blizini Žabljaka, ili jednostavno uživajte u pikniku u prirodi. Dok se budete vozili ovim predjelima, zasigurno ćete zastati bezbroj puta da biste uživali u pogledu koji obara s nogu. Ova veličanstvena tura iznenadiće vas ljepotom i autentičnošću predjela i sela, gdje ćete se upoznati sa načinom života lokalnog stanovništva. Zasigurno jedna od destinacija vrijedna posjete jeste most na Đurđevića Tari, čija će vas skladna arhitektura utopljena u prirodni ambijent zasigurno zapanjiti.

Napomena:

Minimalan broj učesnika potreban za ovaj aranžman je 4. Ukoliko ste u manjem broju od navedenog, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate kako bismo istražili mogućnost kombinovanja s drugim učesnicima.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Prihvat gostiju na dogovorenoj lokaciji, poput naše agencije Encijan u gradu Foča ili našeg kampa u samom srcu kanjona Tare u jutarnjim časovima (preporučeno vreme između 9h-10h)
Nakon toga slijede pripreme i pakovanje za planinsku avanturu u našim terenskim vozilima pod nazivom “Durmitorski prsten”. Avantura terenskim vozilima se odvija preko Crkvičkog polja, Trse, Sedlene grede i sve do Žabljaka. Ovim putem proći ćemo pored mnogobrojnih vrhova Durmitora, kao što su Prutaš, Bobotov kuk i Sedlena greda, odakle se pruža impresivan pogled na čitav masiv Durmitora. Čitava teritorija NP „Durmitor“ karakteristična je po velikom broju ledeničkih jezera. Pripremite kamere i ovjekovječite uspomene koje nikada neće biti zaboravljene. Na jednom od ovih vidikovca biće organizovan piknik u prirodi za sve učesnike. Bacite pogled na ovo prirodno čudo svijeta na
drugačiji način: u džipu i uživajte na jednom od najlepših panoramskih vidikovaca „Štuoc“, sa kojeg se pruža jedan od najljepših pogleda na kanjon Tare. Džip safari ture vam pružaju mogućnost vožnje po Durmitorskim predjelima i putevima u visokokvalitetnim i modernim terenskim vozilima. Obilazak Durmitorskog prstena je odličan način da se vidi više planinskih vrhova odjednom, bez trošenja previše vremena i energije. Ovaj veličanstveni put iznenadit će vas zadivljujućim pogledima, autentičnim selima i netaknutom prirodom. Način života je isti stotinama godina. Vožnja Durmitorskim prstenom
neizostavna je za sve ljubitelje prirode Via Ferrata počinje na nadmorskoj visini od 2000m i završava na 2198m. Od stijene Uvita greda prostire se pogled na veliki broj vrhova planinskog masiva Durmitor, kao i planina Skoči đevojka i Vojnik. Treba napomenuti da takođe postoji mogućnost da ćete vidjeti neke od divljih životinja koje obiluju Nacionalnim Parkom. Po završetku slijedi pakovanje opreme, a zatim prevoz našim terenskim vozilima natrag na naš kamp gdje se posle bogatog tradicinalnog ručka vaš aranžman završava.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Informacije o hrani

Naša domaća tradicionalna bosanska kuhinja i organska hrana koju spremamo na našem kampu Encijan, i imamo u ponudi u sklopu svih naših paket aranžmana, a po kojoj smo već odavno prepoznatljivi, zasigurno je još jedan od dodatnih razloga zašto se većina naših dugogodišnjih zadovoljnih gostiju odluči da nas posjeti iznova, a ujedno i jedan od naših „Oprobanih recepata“ po pitanju našeg dosadašnjeg uspjeha u poslu…

U nastavku imate priliku detaljno pogledati cjelokupni naš standardni jelovnik, koji je sastavni dio svakog od naših paket aranžmana koje imamo u ponudi, sa većinom naših tradicionalnih jela koja ćete i sami imati prilike da oprobate ukoliko se odlučite da nam ukažete vaše povjerenje da vas domaćinski ugostimo:

Doručak u kampu:

- Vrući uštipci - priganice, tople krofne i domaći hljeb i pogačice pečeni u peći na drva.
- Dimljena Njeguška šunka, domaći pršut i kobasice.
- Mladi kajmak iz katuna i svježi kravlji sir.
- Svježe mlijeko, maslac i planinski med.
- Jaja i razne vrste omleta sa prilozima
- Domaći džem od šumskog voća i marmelada od višanja.


Ručak u kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- Domaća pita zeljanica i sirnica pečena ispod sača i kukuruzne projarice-pogačice )

Glavna jela:
- Mlada teletina ili jagnjetina sa pečenim krompirom i povrćem pečena pod sačem.
- Japrak (vrsta sarme umotana u raštanu) kuvana sa suvim mesom i rebarima.

Dezert:
- Slatka pita od jabuka, hurmašice i lenja pita od višanja


Večera na kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- "Krompirove pole"- zapečene kriške krompira sa domaćim sirom i kajmakom
- Dimljena Njeguška šunka i domaća kobasica
- Domaća pita gibanica i kukuruzne projarice-pogačice sa sirom
- Grilovane paprike u sosu od bijelog luka i ruzmarina

Glavna jela:
- Mlada "lešo" teletina kuhana na pari sa slanim krompirom u prilogu
- Svježa potočna pastrmka sa krompir salatom
- Teleći gulaš sa suvim šljivama

Dezert:
- Domaća baklava, tulumbe ili hurmašice

Vegetarijanska ponuda:

Na našem meniju takođe se nalazi i bogata ponuda jela za sve ljubitelje vegetarijanske i veganske kuhinje koju pripremamo isključivo od svježih organskih namirnicana.
Potrebno je samo da nam prilikom rezervacije nekog od naših aranžmana, obavezno naglasite da preferirate takav vid ishrane, a mi ćemo se potruditi da doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Informacije o smještaju

Cjelokupna ponuda naših smještajnih kapaciteta na kampu je podijeljena u dvije varijante i vrste smješta, po modelu i principu klasifikacije na STANDARD i KOMFOR smještajne jedinice.

Opcija smještaja uz aranžman u STANDARD varijanti podrazumijeva upotrebu i korištenje naših drvenih planinskih bungalova bez sopstvenih toaleta, dok opcija KOMFOR smještaja uz aranžman podrazumijeva upotrebu i korištenje individualnih smještajnih jedinica sa sopstvenim kupatilima, što rezultira dodatnim uvećanjem osnovne cijene svakog našeg standard paket aranžmana.

Cijene i rezervacija

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 113€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija

Uključeno

 • Dva obroka
 • Jeep safari turu "Durmitorski prsten"
 • Via ferrata Durmitor
 • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
 • Setifikovani vodič
 • Ulaznica za NP Durmitor u iznosu od 3,00 € po osobi po danu
 • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
 • Dodatne usluge na vaš zahtjev
 • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
 • Ukupna cijena svih taksi - 4,00 € po osobi
od €109,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas