Provedite noć u srcu najdubljeg kanjona Evrope

U sklopu vašeg boravka kod nas u gostima imate jedinstvenu priliku da prenoćite i boravite u autentičnom prirodnom ambijentu našeg rafting kampa Encijan, koji raspolaže sa kapacitetima od ukupno 100 ležaja, od čega je više od polovine smještajnih jedinica apartmanskog tipa sa sopstvenim kupatilima, u varijanti komfornih trokrevetnih, četverokrevetnih i petokrevetnih soba, i dvoetažnih apartmana i zasebnih planinskih kuća, takođe sa kupatilima, predviđenih za ekipni smještaj većih grupa i porodica.

Pored navedenih luksuznih smještajnih kapaciteta, takođe u ponudi imamo i standardne planinske drvene bungalove sagrađene od prirodnih materijala, koji ne posjeduju sopstvena kupatila i za čije je korištenje predviđena upotreba zajedničkih sanitarnih prostorija koje su  pozicionirane u neposrednoj blizini samih bungalova.

U sklopu pomenutog sanitarnog dijela postoji sasvim dovoljan broj toaleta, umivaonika i tuš kabina, koje su savremeno opremljene po svim standardima i opskrbljene sa svim prijeko potrebnim elementima, poput obezbijeđene tople vode /24h, kupki za tuširanje i drugih neophodnih sredstava , čije je svakodnevno održavanje na besprijekornom higijenskom nivou i sasvim normalno zadovoljava sve potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Cjelokupna ponuda naših smještajnih kapaciteta na kampu je podijeljena u dvije varijante i  vrste smješta, po modelu i principu klasifikacije na STANDARD i KOMFOR smještajne jedinice.

Opcija smještaja uz aranžman u standard varijanti podrazumijeva upotrebu i korištenje naših drvenih planinskih bungalova bez sopstvenih toaleta, dok opcija komfor smještaja uz aranžman podrazumijeva upotrebu i korištenje individualnih smještajnih jedinica sa sopstvenim kupatilima, što rezultira dodatnim uvećanjem osnovne cijene svakog našeg standard paket aranžmana.

Sve naše smještajne jedinice iz ponude u potpunosti su opremljene za jedan sasvim normalan, udoban i komforan boravak i potrebe savremenog čovjeka-turiste prilikom njegovog boravka  u jednom izuzetno autentičnom prirodnom ambijentu, divljem okruženju i netaknutoj prirodi, u kome se i nalazi naš kamp Encijan, smješten u samom srcu kanjona rijeke Tare.

U zavisnosti od trenutne raspoloživosti naših slobodnih kapaciteta u trenutku Vaše rezervacije, odnosno konkretne dostupnosti svih naših slobodnih smještajnih jedinica u datom momentu, zaista ćemo se potruditi da do maksimuma izađemo u susret u skladu sa Vašim zahtjevom i osobno izraženom željom za odabirom određene smještajne jedinice.

Osnovne informacije

Veliki naglasak stavili smo na udobnost i kvalitet usluge, zajedno sa ostalom ponudom u našem kampu, rangirano sa 3 zvjezdice.

Kamp Encijan ima kapacitet od 100 ležajeva raspoređenih u 15 planinskih kolibica (bungalova). Bungalovi su podijeljeni u dvokrevetne, trokrevetne, četerokrevetne i petokrevetne.

Naš kamp Encijan nudi meni bogat jelima tradicionalne, veganske i vegetarijanske kuhinje.

U kampu Encijan možete birati počevši od bezalkoholnih i alkoholnih, pa sve do domaćih i stranih pića.

Kamp ima vlastiti izvor vode.

Kamp se uredno snabdijeva električnom energijom koju dobija iz obnovljivog izvoru vidu  sopstvene mini hidrocentrale (HPP).

Naš kamp pokriven je crnogorskom mobilnom mrežom.

Parking pod nadzorom obezbjeđuje sigurno mjesto za vaše vozilo

Kako smo i sami ljubitelji životinja i imamo ih na našem kampu, tako su i sve vrste vaših ljubimaca dobrodošle na njega.

U samom srcu kanjona rijeke Tare gdje je smješten i naš kamp, nudimo vam odličnu mogućnost za rafting.

Kristalno čista rijeka Tara sa prelijepom pješčanom plažom gdje se možete kupati i sunčati.

kako smo locirani u samom srcu kanjona rijeke Tare, imate odličnu priliku krenuti na kraće treking ture u okolini samoga kampa.