Kako do nas?

Kako doći do nas iz Bosne i Hercegovine?

 

Kada dođete u Foču, nastavite putnim pravcem ka Nikšiću ( glavni magistralni put M18 Foča – Nikšić). Na graničnom prelazu Hum izlazite iz Bosne i Hercegovine, pređete most preko rijeke Tare, nakon čega slijedi čekiranje na graničnom prelazu Šćepan polje, koji pripada Crnoj Gori. Nakon što čekirate vaša dokumenta na crnogorskoj granici, potrebno je da policajcima naznačite da idete na kamp Encijan, u kanjon rijeke Tare na Brštanovicu. Nakon završene procedure na granici, na samom prelazu se okrećete nazad ka BiH i na nekih 100m odatle imate odvajanje desno za put koji vodi ka Brštanovici. Nakon čekiranja potrebno je kontaktirati sljedeće brojeve ( dodati kontakt brojeve) kako bi vas naš skiper čekao na našem parkingu i prebacio na kamp.

Kao odrednica gdje skrenuti sa glavnog puta od GP Šćepan polje ka Brštanovici nalazi se bivša naplatna rampa, tj bijela kućica koja će se naći sa vaše lijeve strane. Na osmom kilometru sa skretanja na lokalni put naići ćete na raskrsnicu i na njoj skrenuti lijevo, ka Brštanovici i dalje nastaviti asfaltnim putem ignorišući sve ostale sporedne neasfaltirane. Kada dođete do kraja asfalta to je znak da ste stigli do našeg parkinga gdje i ostavljate vaše vozilo, na desnoj strani.

 

Kako do nas i pick-up servis (detaljno) – kliknite ovdje

Osnovne informacije

Veliki naglasak stavili smo na udobnost i kvalitet usluge, zajedno sa ostalom ponudom u našem kampu, rangirano sa 3 zvjezdice.

Kamp Encijan ima kapacitet od 100 ležajeva raspoređenih u 15 planinskih kolibica (bungalova). Bungalovi su podijeljeni u dvokrevetne, trokrevetne, četerokrevetne i petokrevetne.

Naš kamp Encijan nudi meni bogat jelima tradicionalne, veganske i vegetarijanske kuhinje.

U kampu Encijan možete birati počevši od bezalkoholnih i alkoholnih, pa sve do domaćih i stranih pića.

Kamp ima vlastiti izvor vode.

Kamp se uredno snabdijeva električnom energijom koju dobija iz obnovljivog izvoru vidu  sopstvene mini hidrocentrale (HPP).

Naš kamp pokriven je crnogorskom mobilnom mrežom.

Parking pod nadzorom obezbjeđuje sigurno mjesto za vaše vozilo

Kako smo i sami ljubitelji životinja i imamo ih na našem kampu, tako su i sve vrste vaših ljubimaca dobrodošle na njega.

U samom srcu kanjona rijeke Tare gdje je smješten i naš kamp, nudimo vam odličnu mogućnost za rafting.

Kristalno čista rijeka Tara sa prelijepom pješčanom plažom gdje se možete kupati i sunčati.

kako smo locirani u samom srcu kanjona rijeke Tare, imate odličnu priliku krenuti na kraće treking ture u okolini samoga kampa.