Odaberite Vašu AVANTURU

Vodeći se našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti outdoor turizma, u mogućnosti smo ponuditi vam različite varijante naših raznovrsnih i odlično koncipiranih aranžmana.

Od onih jednodnevnih pa sve do onih baziranih na višednevnim aktivnostima. Bilo da ste adrenalinski zavisnik, ljubitelj prirode, istorije ili možda gurman – ne brinite se, napravili smo programe koji će nadmašiti sva vaša očekivanja, u to smo sigurni! Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i doživite jedno nezaboravno iskustvo sa nama!

Izbor je na vama….

null

Višednevni aranžmani

Pročitaj više

null

Jednodnevni aranžmani

Pročitaj više

null

Posjeti Bosnu

U PRIPREMI

null

Team Building

Pročitaj više

Atrakcije u našem regionu

Bosna i Hercegovina, zemlja „srcolikog“ oblika ima dosta toga za ponuditi kada je turizam u pitanju. Prekrasni planinski pejzaži, smaragdno zelena jezera, prelijepi pejzaži i živopisni gradovi. Zapad i iIstok se susreću ovde, tako da ćete naučiti dosta o kulturi, tradiciji i ljudima.

Podijelite sa svojim prijateljima šta ste naučili , uz logorsku vatru na kampu Encijan. Kada su u pitanju ture koje organizujemo, ovo su neke destinacije koje vam preporučujemo da posjetite:

null

Nacionalni park Sutjeska

Pročitaj više

null

Nacionalni park Durmitor

Pročitaj više

null

Kanjon Tare

Pročitaj više

null

Kanjon Nevidio

Pročitaj više

Dodatne informacije

Organska hrana

Na našem ampu Encijan spremamo tradicionalnu domaću kuhinju, po receptima naših baka, posve organsku, koju nudimo kao dio naših aranžmana. Ona je još jedan razlog zbog koga se veliki broj naših dugogodišnjih i zadovoljnih gostiju vraća svake godine na kamp. Veliki broj ukusnih jela domaće kuhinje sprema se na tradicionalan način i sa ljubavlju, u potpunosti koristeći svježe organske namirnice koje obezbjeđujemo iz lokalnih, zdravih seoskih sredina. Za trenutak, svaki novi zalogaj koji uzmete vodi vas u neku novu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vaše bake kuvale za vas. Naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zašto naši gosti odlučuju da dođu kod nas ponovo.

Pročitaj više
Smještaj

Kamp Encijan posjeduje kapacitet od 100 ležajeva, raspoređenih u 15 planinskih kolibica – bungalova. Sve kolibice su izgrađene u cjelosti od prirodnoh materijala, prozračne su i udobne, dok je namještaj u njima u potpunosti nov. Dvije planinske kuće – kolibe, koje takođe možete iznajmiti, ukupne su površine 55m2 svaka i je kompletno opremljena, počevši od namještaja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka u prizemlju i dvije spavaće sobe na spratu. Sanitarni čvorovi su opremljeni po svim standardima, besprijekorno čisti, sa dovoljnim brojem tuš-kabina i toplom vodom 24h, te u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više