Jednodnevne ekskurzije

Shell us, together with you, go into a little adventure and fearlessly stream our boats down the Tara and its boiling cascades…

Or we go together with you with our backpacks to cruise along one of the most beautiful national parks in The Balkans… And maybe we’ll just get lazy together with you and enjoy the ethnic specialties of our cuisine. Izbor je na vama….

null

D1 - Dan za rafting rijekom Tarom

Pročitaj više

null

D2 - Kanjon Nevidio

Pročitaj više

null

D3 - Džip safari Perućica

Pročitaj više

null

D4 - Zip line i Jeep safari Durmitor

Pročitaj više

Biti dio svega ovog je stanje. Doživjeti i zavoljeti sve ovo je čin. Stanje ćete podnijeti, a za čin se odlučite!

null

D5 - Rafting Tarom iz Dubrovnika

Pročitaj više

null

D6 – Jeep safari „Durmitorski prsten“

Pročitaj više

null

D7 - Kanjon Hrčavke

Pročitaj više

null

D8 - Krstarenje Pivskim jezerom

Pročitaj više

null

D9 - Jeep safari i Via Ferrata Durmitor

Pročitaj više

null

D10 - Rafting rijekom Tarom iz Kotora

Pročitaj više

null

D11 - Rafting rijekom Tarom iz Budve

Pročitaj više

null

D12 - Zip line Pivsko jezero

Pročitaj više

"Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom"

null

D13 - Posjeta Sarajevu

Pročitaj više

null

D14 - Posjeta Višegradu

Pročitaj više

null

D15 - Posjeta Trebinju

Pročitaj više

null

D16 - Posjetite Mostar

Pročitaj više

Atrakcije u našem regionu

Bosna i Hercegovina, zemlja „srcolikog“ oblika ima dosta toga za ponuditi kada je turizam u pitanju. Prekrasni planinski pejzaži, smaragdno zelena jezera, prelijepi pejzaži i živopisni gradovi. Zapad i iIstok se susreću ovde, tako da ćete naučiti dosta o kulturi, tradiciji i ljudima.

Podijelite sa svojim prijateljima šta ste naučili , uz logorsku vatru na kampu Encijan. Kada su u pitanju ture koje organizujemo, ovo su neke destinacije koje vam preporučujemo da posjetite:

null

Nacionalni park Sutjeska

Pročitaj više

null

Nacionalni park Durmitor

Pročitaj više

null

Kanjon Tare

Pročitaj više

null

Kanjon Nevidio

Pročitaj više

Dodatne informacije

Organska hrana

Na našem ampu Encijan spremamo tradicionalnu domaću kuhinju, po receptima naših baka, posve organsku, koju nudimo kao dio naših aranžmana. Ona je još jedan razlog zbog koga se veliki broj naših dugogodišnjih i zadovoljnih gostiju vraća svake godine na kamp. Veliki broj ukusnih jela domaće kuhinje sprema se na tradicionalan način i sa ljubavlju, u potpunosti koristeći svježe organske namirnice koje obezbjeđujemo iz lokalnih, zdravih seoskih sredina. Za trenutak, svaki novi zalogaj koji uzmete vodi vas u neku novu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vaše bake kuvale za vas. Naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zašto naši gosti odlučuju da dođu kod nas ponovo.

Pročitaj više
Smještaj

Kamp Encijan posjeduje kapacitet od 100 ležajeva, raspoređenih u 15 planinskih kolibica – bungalova. Sve kolibice su izgrađene u cjelosti od prirodnoh materijala, prozračne su i udobne, dok je namještaj u njima u potpunosti nov. Dvije planinske kuće – kolibe, koje takođe možete iznajmiti, ukupne su površine 55m2 svaka i je kompletno opremljena, počevši od namještaja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka u prizemlju i dvije spavaće sobe na spratu. Sanitarni čvorovi su opremljeni po svim standardima, besprijekorno čisti, sa dovoljnim brojem tuš-kabina i toplom vodom 24h, te u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više