od €55,00
Book Now

D3 – Džip safari

Tara rafting kamp Encijan - Džip Safari Ture
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Umorni ste od svakodnevnog načina života? Uživajte u uzbudljivoj vožnji našm terenskim vozilima i provedite nezaboravne trenutke u jedinstvenom prirodnom ambijentu. Bićete u prilici vidjeti svijet bogat raznovrsnom florom i faunom tokom ove vožnje, te osjetiti i doživiti jedinstvenu divlju ljepotu ovih prostora. Više od 170 vrsta drveća i niskog rastinja, kao i preko 1000 vrsta zeljastog bilja, od kojga je većina endemična, može se vidjeti tokom ovog putovanja kroz ove predjele divlje ljepote. Ova oblast je strogo čuvana kako bi se sačuvala njena iskonska ljepota. Pogled sa vidikovaca iz šume na doline i planine koje se nalaze u parku ostavljaju vas bez daha. Pogled sa vidikovca na vodopad Skakavac koji pada sa visine od 75 metara, čini posmatrača da se osjeti srećnim zbog činjenice da je bar na trenutak dio ove nestvarne prirode, bogate i raznovrsne, očuvane i netaknute za neke buduće generacije.

Ovaj aranžman odličan je za sve vas koji volite off-road vožnju, mjesta koja su teško dostupna i za one kojima ne smeta malo prašine.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Prihvat gostiju na dogovorenoj lokaciji, poput naše agencije Encijan u gradu Foča ili našeg kampa u samom srcu kanjona Tare u jutarnjim časovima (preporučeno vreme između 9h-10h)
Nakon dolaska slijedi pakovanje i pripreme za polazak u posjetu prašumi Perućici, najvećem prašumskom rezervatu u Evropi. Vožnja terenskim vozilima do vidikovca „Dragoš sedlo“ na 1306 met. n/v., gdje nakon parkiranja vozila imamo mogućnost ulaska u samu prašumu do obližnjeg vidikovca odakle možemo fotografisati vodopad ”Skakavac” u srcu prašume. Po izlasku iz prašume Perućice,
slijedi petnaestominutna vožnja u kojoj stižemo na vidikovac „Prijevor na 1668 met n/v, odakle pogled „puca“ na okolne planine u kojima dominira Maglić, koji je sa svojih 2386 met n/v najveća planinu u BiH, zatim Zelengoru i Volujak. Po dolasku na Prijevor je predvidjena lagana jednočasovna treking tura po visoravni sa posjetom starim katunima koji se nalaze u neposrednoj blizini, poslije čega slijedi
zajednički piknik-ručak u prirodi. Povratak na Tjentište terenskim vozilima je planiran oko 16h, sa mogućnošću obilaska spomen – istorijskog kompleksa bitke na Sutjesci do 17h nakon čega slijedi transfer svih učesnika aranžmana do Foče do 18h, gdje se aranžman i završava.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Jedan obrok
  • Sertifikovane vodiče
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Ulaznica za NP Sutjeska u iznosu od 5,00 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Ukupna cijena svih taksi - 6,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 55€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €55,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas