od €79,00
Book Now

D10 – Rafting rijekom Tarom iz Kotora

Tara rafting iz Kotora
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Nalazite se u Kotoru gdje uživate u suncu, moru i pijesku? Želite li da probate nešto drugo? Iskulirajte u najdubljem kanjonu u Evropi i doživite nezaboravnu rafting avanturu koju nećete nikada zaboraviti. Ovaj jedinstveni dnevni aranžman daje vam šansu da istražite ljepote kanjona rijeke Tare koje možda do sada niste imali priliku vidjeti. Ako volite adrenalin i riječne brzake, krenite sa nama najatraktivnijim dijelom rijeke Tare, od Brštanovice do Šćepan polja. Pored raftinga, imaćete priliku da vidite nestvarne prizore priorde koja vas okružuje dok plovite smaragdno zelenim draguljem kanjona. Stoga, šta čekate? Pozovite vaše prijatelje i krenite u avanturu, Zamijenite toplo more netaknutom prirodom, jer zasigurno ćete biti impresionirani onim što ćete vidjeti i doživjeti.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

07:00 - Vozač naše agencije stiže u Kotor na glavnu autobsku stanicu ili na već dogovorenu destinaciju. Odatle put krece ka našem baznom kampu koji se nalazi u samom srcu kanjona rijeke Tare, a do koga možete uživati u pogledu na prekrasne pejzaže.
11:00 - 11:30 -Dolazak u naš kamp, piće dobrodošlice i nakon toga slijedi kratak uvod o praksi veslanja i sigurnosnih procedura koje ce vam objasniti vaš vodič(skiper).
12:00 - 15:00 - 16:00 - Rafting počinje na Brštanovici kroz poznati kanjon Tare prema Šćepan Polju u trajanju 3-4 sata (u zavisnosti od vodostaja) sa kratkim pauzama za fotografisanje, osvježenje, skakanje s kamenja i plivanje, kao i posjetnajhladnijem potoku Tare Šipčanica. Zaustavite se s kratkim pauzama na najljepšim brzacima i vodopadima..
15:00 - 16:00 - 17:00 sati -Nakon raftinga slijedi povratak u naš bazni kamp gdje se poslužuje tradicionalni ogranski ručak, a nakon ručka vas aranžman se završava i naš vozač će vas odvesti natrag u Kotor.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Kompletnu profesionalnu rafting opremu i sertifikovane skipere
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Taksu za splavarenje rijeko Tarom u iznosu od 4,30 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 84.3€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €79,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas