od €59,00
Book Now

D6 – Jeep safari „Durmitorski prsten“

Dzip Safari Tura - Durmitorski Prsten
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Ako ste ljubitelj off-road vožnje, džipova, neotkrivenih i nepristupačnih terena, divljine, onda će džip safari tura biti pravi užitak za vas. Uživajte u ljepotama kanjona Sušice, Pive, Tare i ostalih mjesta koja će vam oduzeti dah. Durmitorski prsten, dug oko 80 km, predstavlja dugu vožnju oko grubih planinskih vrhova Durmitora i jedinstvena je prilika da uhvatite tu nevjerovatnu ljepotu u jednom danu.

Tokom džip safari ture pojasom Durmitora imaćete priliku voziti se u visoko kvalitetnim i modernim terenskim vozilima. Vozite se u udobnom i modernom terenskom vozilu obroncima kanjona rijeka Tare i Pive i spustite se u kanjon Sušice. Tura „Durmitorski prsten“ idealan je način da vidite mnogobrojne planinske vrhoove odjednom, bez puno potrošenog vremena i energije. Vozeći se kroz, sela, preko prevoja, dolina i vrhova, imaćete priliku upoznati lokalno stanovništvo , probati njihovu tradicionalnu kuhinju, kupiti domaće proizvode i saznati više o stilu života u ovom surovom okruženju. Tokom puta definitivno  ćete morati napraviti nekoliko pauza, kako biste uživali u nestvarnim pejzažima. Najpoznatiji vidikovci obilježeni su i organizovani kao piknik mjesta, sa postavljenim  stolovima na zaravnima sa kojih se pruža pogled na planinske vrhove. I sa svakim novim pređenim kilometrom bićete svaki put iznenađeni nestvarnim pejzažima, autentičnim seoskim krajolicima i netaknutom prirodom. Ovde se način života, u simbiozi sa prirodom, nije mijenjao stotinama godina, a tura „Durmitorski prsten“ pružiće vam priliku da bar na kratko zavirite i budete dio njega.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Program aranžmana

Po prihvatu gostiju na aranžman na unaprijed dogovorenoj lokaciji poput nase agencije Encijan u samom gradu Foči ili našeg kampa u samom srcu kanjona rijeke Tare u prijepodnevnim satima (preporučena satnica između 9 i 10 časova )
Nakon dolaska krećemo na granični prelaz Šćepan Polje do kanjona Sušice kroz selo Nikovići i Nedajno (treba napomenuti da su ova dva sela najgušće naseljena mjesta na Balkanu). Nakon dolaska i kratkog odmora za fotografisanje u kanjonu Sušice, nastavljamo put kroz Mali Mornar i stižemo do Žabljaka. Od Žabljaka staza nas vodi kroz sela Pisće i Vojinovići gdje dolazimo do samog srca Durmitora
gdje ćete moći vidjeti netaknutu prirodu, s najvišim vrhom Durmitora Bobotov Kuk 2522 mnv, kao i nekoliko ledničkih jezera koja smo sigurni da ćete fotografisati. Posle pauze za fotografisanje nastavljamo put kroz selo Trsa, prema Plužinama uz obalu Pivskog jezera i rijeke Pive. Tu se naš safari završava i polako se vraćamo natrag na Šćepan Polje i naš kamp Encijan, gdje ćete imati priliku uživati u tradicionalnoj organskoj kuhinji po kojoj smo vrlo prepoznatljivi. Nakon ručka, vaš aranžman se ujedno i završava.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Jeep safari turu "Durmitorski prsten"
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Sertifikovani vodiči
  • Ulaznica za NP Durmitor u iznosu od 3,00 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 4,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 63€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €59,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas