Tara rafting kamp Encijan - Oaza mira i hedonizma

U samom srcu kanjona rijeke Tare kilometrima daleko od civilizacije, na mjestu odakle počinje najatraktivniji dio rijeke za rafting, u mjestu Brštanovica, ušuškan u predivnom prirodnom ambijentu nalazi se jedan od najljepših kampova na rijeci Tari – Kamp Encijan.

Jedini kamp na BiH strani rijeke Tare, rafting kamp Encijan može se pohvaliti tradicijom dugom više od 20 godina i hiljadama zadovoljnih turista koji ga posjećuju svake godine.

 

Izgrađen među prvim kampovima na obalama rijeke Tare, predstavlja jednu od posljednjih oaza mira i hedonizma na ovim prostorima. Encijan nije samo kamp za ljubitelje prirode i one koji vole avanturu, odmor ili bijeg od civilizacije. Encijan predstavlja jednu od posljednjih oaza mira u prirodi netaknutoj od strane čovjeka i naši gosti mu se uvijek rado vraćaju.

 

Bungalovi koji podsjećaju na planinske kolibice pružaju potpuni ugođaj i udobnost za boravak u netaknutoj prirodi. Terasa iznad rijeke, ležaljke i viseće mreže na samoj obali, žubor Tare, plaža za sunčanje i kupanje, staze za planinarenje, magične večeri uz logorsku vatru…sve su ovo preduslovi potrebni za potpuno uživanje  na našem kampu. Kvalitetna usluga, tradicionalna kuhinja i nezaboravna atmosfera čine da se  na našem kampu uvijek osjećate dobrodošlim, tu možete napuniti vaše baterije i biti u harmoniji sa prirodom i samim sobom.

Kamp ima stabilan izvor napajanja električnom energijom koji se obezbjeđuje od strane obnovljivih izvora, te je eko -friendly, na šta smo veoma ponosni kao neko ko vodi računa o očuvanju životne sredine.

Osnovne informacije

Veliki naglasak stavili smo na udobnost i kvalitet usluge, zajedno sa ostalom ponudom u našem kampu, rangirano sa 3 zvjezdice.

Kamp Encijan ima kapacitet od 100 ležajeva raspoređenih u 15 planinskih kolibica (bungalova). Bungalovi su podijeljeni u dvokrevetne, trokrevetne, četerokrevetne i petokrevetne.

Naš kamp Encijan nudi meni bogat jelima tradicionalne, veganske i vegetarijanske kuhinje.

U kampu Encijan možete birati počevši od bezalkoholnih i alkoholnih, pa sve do domaćih i stranih pića.

Kamp ima vlastiti izvor vode.

Kamp se uredno snabdijeva električnom energijom koju dobija iz obnovljivog izvoru vidu  sopstvene mini hidrocentrale (HPP).

Naš kamp pokriven je crnogorskom mobilnom mrežom.

Parking pod nadzorom obezbjeđuje sigurno mjesto za vaše vozilo

Kako smo i sami ljubitelji životinja i imamo ih na našem kampu, tako su i sve vrste vaših ljubimaca dobrodošle na njega.

U samom srcu kanjona rijeke Tare gdje je smješten i naš kamp, nudimo vam odličnu mogućnost za rafting.

Kristalno čista rijeka Tara sa prelijepom pješčanom plažom gdje se možete kupati i sunčati.

kako smo locirani u samom srcu kanjona rijeke Tare, imate odličnu priliku krenuti na kraće treking ture u okolini samoga kampa.