Oaza mira i hedonizma

U samom srcu kanjona rijeke Tare kilometrima daleko od civilizacije, na mjestu odakle počinje najatraktivniji dio rijeke za rafting, u mjestu Brštanovica, ušuškan u predivnom prirodnom ambijentu nalazi se jedan od najljepših kampova na rijeci Tari – Kamp Encijan.

Jedini kamp na BiH strani rijeke Tare, rafting kamp Encijan može se pohvaliti tradicijom dugom više od 20 godina i hiljadama zadovoljnih turista koji ga posjećuju svake godine.

 

Izgrađen među prvim kampovima na obalama rijeke Tare, predstavlja jednu od posljednjih oaza mira i hedonizma na ovim prostorima. Encijan nije samo kamp za ljubitelje prirode i one koji vole avanturu, odmor ili bijeg od civilizacije. Encijan predstavlja jednu od posljednjih oaza mira u prirodi netaknutoj od strane čovjeka i naši gosti mu se uvijek rado vraćaju.

 

Bungalovi koji podsjećaju na planinske kolibice pružaju potpuni ugođaj i udobnost za boravak u netaknutoj prirodi. Terasa iznad rijeke, ležaljke i viseće mreže na samoj obali, žubor Tare, plaža za sunčanje i kupanje, staze za planinarenje, magične večeri uz logorsku vatru…sve su ovo preduslovi potrebni za potpuno uživanje  na našem kampu. Kvalitetna usluga, tradicionalna kuhinja i nezaboravna atmosfera čine da se  na našem kampu uvijek osjećate dobrodošlim, tu možete napuniti vaše baterije i biti u harmoniji sa prirodom i samim sobom.

Kamp ima stabilan izvor napajanja električnom energijom koji se obezbjeđuje od strane obnovljivih izvora, te je eko -friendly, na šta smo veoma ponosni kao neko ko vodi računa o očuvanju životne sredine.

Outdoor resort u samom srcu Kanjona rijeke Tare

Na početnoj tački za rafting na rijeci Tari, u samom srcu kanjona, kilometrima daleko od civilizacije i na samom početku najuzbudljivijeg dijela rijeke, nalazi se mjesto Brštanovica i rafting kamp Encijan, jednan od najljepših na ovim prostorima i jedini na bosanskoj obali rijeke Tare.

Kamp Encijan smješten je u donjem toku rijeke Tare,na njenoj desnoj obali, na teritoriji Bosne i Hercegovine. 15 km nizvodno od kampa nalazi se granični prelaz Šćepan polje (Hum) između Crne Gore I BiH, odakle i kreće pristupni put do našeg kampa. Navedeni put proteže se crnogorskom stranom duž kanjona rijeke Tare i završava se u Brštanovici. Asfaltiran je cijelom dužinom i na njegovom kraju nalazi se i naš parking za vozila. Za one koji dolaze na naš kamp vlastitim vozilom, ovo su koordinate koje su vam potrebne: N 43 19.308 E 18 57.617.

Brštanovica je polazni i ujedno najatraktivniji dio Tare, od ukupno 100 km rijeke kojim se splavari. Zbog svoje izuzetne lokacije , kamp Encijan je nezaobilazna stanica za sve one željne avanture ili odmora u srcu kanjona rijeke Tare.

Provedite noć u srcu najdubljeg kanjona Evrope

U sklopu vašeg boravka god nas u gostima imate jedinstvenu priliku da prenoćite i boravite u autentičnom prirodnom ambijentu našeg rafting kampa Encijan, koji raspolaže sa kapacitetima od ukupno 100 ležaja, od čega je više od polovine smještajnih jedinica apartmanskog tipa sa sopstvenim kupatilima, u varijanti komfornih dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba, i peto i šestokrevetnih dvoetažnih apartmana i zasebnih planinskih kuća, takodje sa kupatilima, predvidjenih za ekipni smještaj većih grupa i porodica.

Pored navedenih luksuznih smještajnih kapaciteta, takodje u ponudi imamo i standardne planinske drvene bungalove sagradjene od prirodnih materijala, koji ne posjeduju sopstvena kupatila i za čije je korištenje predvidjena upotreba zajedničkih sanitarnih prostorija koje su  pozicionirane u neposrednoj blizini samih bungalova.

U sklopu pomenutog sanitarnog dijela postoji sasvim dovoljan broj toaleta, umivaonika i tuš kabina, koje su savremeno opremljene po svim standardima i opskrbljene sa svim prijeko potrebnim elementima, poput obezbijeđene tople vode /24h, kupki za tuširanje i drugih neophodnih sredstava , čije je svakodnevno održavanje na besprijekornom higijenskom nivou i sasvim normalno zadovoljava sve potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Cjelokupna ponuda naših smještajnih kapaciteta na kampu je podijeljena u dvije varijante i  vrste smješta, po modelu i principu klasifikacije na STANDARD i KOMFOR smještajne jedinice.

Opcija smještaja uz aranžman u standard varijanti podrazumijeva upotrebu i korištenje naših drvenih planinskih bungalova bez sopstvenih toaleta, dok opcija komfor smještaja uz aranžman podrazumijeva upotrebu i korištenje individualnih smještajnih jedinica sa sopstvenim kupatilima, što rezultira dodatnim uvećanjem osnovne cijene svakog našeg standard paket aranžmana.

Sve naše smještajne jedinice iz ponude u potpunosti su opremljene za jedan sasvim normalan, udoban i komforan boravak i potrebe savremenog čovjeka-turiste prilikom njegovog boravka  u jednom izuzetno autentičnom prirodnom ambijentu, divljem okruženju i netaknutoj prirodi, u kome se i nalazi naš kamp Encijan, smješten u samom srcu kanjona rijeke Tare.

U zavisnosti od trenutne raspoloživosti naših slobodnih kapaciteta u trenutku Vaše rezervacije, odnosno konkretne dostupnosti svih naših slobodnih smještajnih jedinica u datom momentu, zaista ćemo se potruditi da do maksimuma izadjemo u susret u skladu sa Vašim zahtjevom i osobno izraženom željom za odabirom određene smještajne jedinice.

[envira-gallery id=“12688″]

Probajte ukusnu tradicionalnu hranu

Naša domaća tradicionalna bosanska kuhinja i organska hrana koju spremamo na našem kampu Encijan, i imamo u ponudi u sklopu svih naših paket aranžmana, a po kojoj smo već odavno prepoznatljivi, zasigurno je još jedan od dodatnih razloga zašto se većina naših dugogodišnjih zadovoljnih gostiju odluči da nas posjeti iznova, a ujedno i jedan od naših „Oprobanih recepata“ po pitanju našeg dosadašnjeg uspjeha u poslu…

Ogromne količine domaće ukusne hrane pripremljene s ljubavlju i na tradicionalan način, od pažljivo odabranih svježih namirnica isključivo organskog porijekla, sa kojima se snadbjevamo iz našeg prirodnog okruženja i zdravih seoskih sredina, za čas vas znaju, sa svakim novim unešenim zalogajem lagano iz stvarnosti odvesti u neku drugu i već po malo zaboravljenu dimenziju, i doba i vrijeme kuhinja naših baka

Naš jelovnik nudi sve… od vrelih uštipaka-priganica i domaćeg hljeba pečenog u peći na drva, do svih vrsta mlijecnih proizvoda, poput domaćeg kravljeg sira, svježeg i dimljenog, i kozijeg sira iz ulja, mladoga kajmaka, čistog planinskog meda, svježe potočne pastrmke i domaće šunke, pršuta i kobasica, a sve to u kombinaciji mlade teletine, jagnjetine i jaretine pečene ispod sača na žaru i mnogobrojnih tradicionalnih bosanskih slatkih delicija, poput tulumba, baklave i hurmašica, karakterističnih samo za naše podneblje

U nastavku imate priliku detaljno pogledati cjelokupni naš standardni jelovnik, koji je sastavni dio svakog od naših paket aranžmana koje imamo u ponudi, sa većinom naših tradicionalnih jela koja ćete i sami imati prilike da oprobate ukoliko se odlučite da nam ukažete vaše povjerenje da vas domaćinski ugostimo:

Doručak u kampu
- Vrući uštipci - priganice, tople krofne i domaći hljeb i pogačice pečeni u peći na drva.
- Dimljena Njeguška šunka, domaći pršut i kobasice.
- Mladi kajmak iz katuna i svježi kravlji sir.
- Svježe mlijeko, maslac i planinski med.
- Jaja i razne vrste omleta sa prilozima
- Domaći džem od šumskog voća i marmelada od višanja.
Ručak na kampu
Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- Domaća pita zeljanica i sirnica pečena ispod sača i kukuruzne projarice-pogačice )

Glavna jela:
- Mlada teletina ili jagnjetina sa pečenim krompirom i povrćem pečena pod sačem
- Japrak (vrsta sarme umotana u raštanu) kuvana sa suvim mesom i rebarima.

Dezert:
- Slatka pita od jabuka, hurmašice i lenja pita od višanja
Večera na kampu
Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- "Krompirove pole"- zapečene kriške krompira sa domaćim sirom i kajmakom
- Dimljena Njeguška šunka i domaća kobasica
- Domaća pita gibanica i kukuruzne projarice-pogačice sa sirom
- Grilovane paprike u sosu od bijelog luka i ruzmarina

Glavna jela:
- Mlada "lešo" teletina kuhana na pari sa slanim krompirom u prilogu
- Svježa potočna pastrmka sa krompir salatom
- Teleći gulaš sa suvim šljivama

Dezert:
- Domaća baklava, tulumbe ili hurmašice
Vegetarijanska ponuda
Na našem meniju takođe se nalazi i bogata ponuda jela za sve ljubitelje vegetarijanske i veganske kuhinje koju pripremamo isključivo od svježih organskih namirnicana.

Potrebno je samo da nam prilikom rezervacije nekog od naših aranžmana, obavezno naglasite da preferirate takav vid ishrane, a mi ćemo se potruditi da doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Kako do nas?

Kako doći do nas iz Bosne i Hercegovine?

 

Kada dođete u Foču, nastavite putnim pravcem ka Nikšiću ( glavni magistralni put M18 Foča – Nikšić). Na graničnom prelazu Hum izlazite iz Bosne i Hercegovine, pređete most preko rijeke Tare, nakon čega slijedi čekiranje na graničnom prelazu Šćepan polje, koji pripada Crnoj Gori. Nakon što čekirate vaša dokumenta na crnogorskoj granici, potrebno je da policajcima naznačite da idete na kamp Encijan, u kanjon rijeke Tare na Brštanovicu. Nakon završene procedure na granici, na samom prelazu se okrećete nazad ka BiH i na nekih 100m odatle imate odvajanje desno za put koji vodi ka Brštanovici. Nakon čekiranja potrebno je kontaktirati sljedeće brojeve ( dodati kontakt brojeve) kako bi vas naš skiper čekao na našem parkingu i prebacio na kamp.

Kao odrednica gdje skrenuti sa glavnog puta od GP Šćepan polje ka Brštanovici nalazi se bivša naplatna rampa, tj bijela kućica koja će se naći sa vaše lijeve strane. Na osmom kilometru sa skretanja na lokalni put naići ćete na raskrsnicu i na njoj skrenuti lijevo, ka Brštanovici i dalje nastaviti asfaltnim putem ignorišući sve ostale sporedne neasfaltirane. Kada dođete do kraja asfalta to je znak da ste stigli do našeg parkinga gdje i ostavljate vaše vozilo, na desnoj strani.

Osnovne informacije

Veliki naglasak stavili smo na udobnost i kvalitet usluge, zajedno sa ostalom ponudom u našem kampu, rangirano sa 3 zvjezdice.

Kamp Encijan ima kapacitet od 100 ležajeva raspoređenih u 15 planinskih kolibica (bungalova). Bungalovi su podijeljeni u dvokrevetne, trokrevetne, četerokrevetne i petokrevetne.

Naš kamp Encijan nudi meni bogat jelima tradicionalne, veganske i vegetarijanske kuhinje.

U kampu Encijan možete birati počevši od bezalkoholnih i alkoholnih, pa sve do domaćih i stranih pića.

Kamp ima vlastiti izvor vode.

Kamp se uredno snabdijeva električnom energijom koju dobija iz obnovljivog izvoru vidu  sopstvene mini hidrocentrale (HPP).

Naš kamp pokriven je crnogorskom mobilnom mrežom.

Parking pod nadzorom obezbjeđuje sigurno mjesto za vaše vozilo

Kako smo i sami ljubitelji životinja i imamo ih na našem kampu, tako su i sve vrste vaših ljubimaca dobrodošle na njega.

U samom srcu kanjona rijeke Tare gdje je smješten i naš kamp, nudimo vam odličnu mogućnost za rafting.

Kristalno čista rijeka Tara sa prelijepom pješčanom plažom gdje se možete kupati i sunčati.

kako smo locirani u samom srcu kanjona rijeke Tare, imate odličnu priliku krenuti na kraće treking ture u okolini samoga kampa.

Naš kamp nalazi se na obali rijeke i naši gosti imaju priliku okušati se u pecanju na lipljena ili čuvene pastrmke.

Treba vam više informacija?

Ukoliko imae neka pitanja, molimo vas ne oklijevajte da nas kontaktirate. Odgovor ćete dobiti u što kraćem vremenskom roku.

Šta su o nama rekli naši gosti

Aleksandra
Aleksandra
2021-07-13
Verified
PRICELESS !!! We were delighted first time we came here, and second we were overwhelmed again. Encijan is arranged and clean but still wild, without exaggerating - a real fairy tale. Tara, one of the most beautiful river I have ever seen, here is unreal, almost like emerald. People and service were excellent all the time and we felt like home. Just imagine yourself deep in the highest river canyon in Europe , surrounded with untouched nature and peace. One is for sure, this atmosphere and scene you will never forget. Unique place and people and much more 🙂
Milana L
Milana L
2021-06-22
Verified
So great When I decided to go rafting with my boys and friends, I expected beauty, but now I was thrilled. The camp is beautiful. The service is top notch. Great food. A great skipper on rafting. I would recommend it to anyone who loves untouched nature, relaxing by the river and the chirping of birds and a real Tara experience. We will definitely come again.
Ivana Petkovic
Ivana Petkovic
2021-06-19
Verified
Raj za ljubitelje prirode Nestvarno mesto uz samu reku Taru! Prelepa priroda, neverovatna reka i boje koje okruzuju kamp. Ljubazno osoblje, raznovrsna i ukusna hrana! Profesionalni skiperi, osoblje na usluzi 24h. Domaćinska atmosfera i dobar provod! Sve preporuke!
Kristina K
Kristina K
2021-06-08
Verified
The most amazing place I have been going to this camp 4 years in a row now with my friends... This is the most amazing place, beautiful camp - like from the fairytale 🙂 Nature is unreal, view and the river also. Food in the camp is the best food we ever had, you can't buy this in any restaurant 🙂 Definitely we will be going again and make visits traditionally once a year at least!
Marko
Marko
2021-05-24
Verified
We'll be back Apsolutno bez ikakve zamerke na bilo šta. Domaćin je, pre svega, gospodin. Osoblje je prijatno, sve je laganica, bez ikakve frke i žurbe, što apsolutno i priliči ovakvom mestu. Stvoreno za opuštanje. Hrana je odlična, smeštaj i kućica u kojoj smo bili uredni i čisti. Definitivno se vraćamo, možda čak i jako brzo.
Darko D
Darko D
2021-05-23
Verified
Darko Odlicno mesto za odmor i beg od urbanog zivota... Rafting sa obucenim skiperima se pretvara u pravo zadovoljstvo posle prvog zaveslaja... Hrana preeedobra, usluga i atmosfera takodje... Vidimo se ponovo...
Dino Sehic
Dino Sehic
2020-09-08
Verified
Unforgettable rafting Beautiful nature, great hosts, delicious food, positive energy all around ... For true lovers of untouched nature and its hidden beauties on the way out of the Tara canyon, a camp that rests both soul and heart. Beautiful people who will welcome you and recharge your batteries with their positive energy. All in all, rafting to remember and a desire to come back again.
Jana T
Jana T
2020-08-25
Verified
Vraćaćemo se! Prvi put sam u Encijan došla kada sam imala 9 godina. 15 godina kasnije - i dalje se vraćam. Možda je dovoljno reći da se desilo da mi je pao rođendan na vikend kada smo u kampu i da gazda, kada je to saznao, angažovao ljude da mi donesu tortu u kanjon. Milan Šerpas i ekipa učine da svako ko dođe odluči da obavezno dođe još jednom, ili bar preporuči drugima da posete. Smeštaj je udoban i čist, Milan uvek vodi računa da na najbolji način rasporedi goste po njihovim potrebama. Smeštajne jedinice su od 3 do 7 kreveta, uglavnom bungalovi. Toalet i tuševi su odvojeni od jedinica, ali ih ima veliki broj te je čekanje zaista svedeno na minimum. Volela bih da dočaram oduševljenje moje ekipe hranom, ali ću ipak ostaviti da se još neko sam iznenadi. Bitno - raspon i izbor su ogromni, niko neće ostati gladan a i ukoliko iz bilo kojih razloga ne možete da jedete nešto iz tog izbora, oni vam uvek dodatno spreme nešto. A obradovaće vas i krofnama! Mesta za odmor i opuštanje ima i više nego dovoljno - od hamoka, preko ležaljki, stolova sa stolicama na više mesta u kampu. Vaše je samo da nađete šta vam se najviše sviđa. Spust niz reku je sjajan, nekad dinamičniji u zavisnosti od doba godine (jul-avgust je najniža i najmirnija voda; april-maj najviša i najbrža). Skiperi su jako iskusni i fenomenalni momci. Spust kao spust nije opasan što svedoči da sam ja išla sa 9 godina a moja sestra sa 5. Dobija se kompletna oprema i uz slušanje instrukcija koje daje skiper - nema opasnosti ni za najmlađe. Posle večere često bude svirka sa muzikom uživo, kamp ima svoje ozvučenje a vrlo često i gosti nose svoje zvučnike te može i da se proveseli uveče. Upaljena je logorska vatra, ceo kamp je osvetljen malim fenjerima te je ambijent uveče možda i lepši nego tokom dana. Za one koji bi ranije legali i žele kompletan mir preporučujem da traže smeštajne jedinice bliže toaletima a dalje od šanka/kuhinje/centralne vatre. Kamp se nalazi na samom početku dela koji je predviđen za spust i u tu tačku dolaze ljudi i iz ostalih kampova, tako da ne dozvolite da vas razočara što se najduže vozite dok drugi brže stižu. Vaša nagrada je da ujutru ne morate u opremi da se vozite do početne tačke, već samo sednete u čamac i krenuli ste. Šanse su da ćete na par dana zaboraviti obaveze i samo se isključiti od stresa. Dolazila sam sa mnogo ljudi u životu a dobila sam samo jednu zamerku: Što smo došli samo na tri dana?
Jasmina Miljkovic
Jasmina Miljkovic
2020-08-23
Verified
Nema bolje Već sedmi put smo muž i ja gosti ovog kampa, što govori o tome da li smo zadovoljni. A malo je reći da smo zadovoljni, jer ono što pruža ambijent, osoblje, kvalitet usluge i hrane retko gde se nalazi. Ovo mesto je naš privatni raj, beg od histerične svakodnevice i prilika za mentalni i fizički reset. Besprekoran domaćin, uvek zanimljivi gosti, a svaki sledeći dolazak je nova avantura koja pruža i više nego što očekujemo. Nema greške. Za svaku preporuku! Ivan i Jasmina Miljković, Beograd
Isidora Miljković
Isidora Miljković
2020-08-19
Verified
Mind-blowing! Not your average, generic camp! With all due respect to other camps, there's no comparison between Encijan and others! Location of the camp is unbeatable, untouched nature all around, beautiful cabins and common place that conform to surrounding nature and a view of magnificent turquoise Tara. The staff couldn't be more polite, they really make you feel taken care of. And the food is.. WOW! And if you have some special requests regarding your nutrition (vegetarian, vegan, gluten-free, etc.), you need not worry, all your wishes will be met with. August of 2020 was the second time I went to Encijan, first time with my family and this time with friends, so it's safe to say that this camp is perfect for everyone and for every occasion. And I had fun every time 🙂 In conclusion, I wholeheartedly recommend Encijan! ♥

Odaberite Vašu AVANTURU

Vodjeni našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti outdoor turizma, u mogućnosti
smo ponuditi vam različite varijante naših mnogobrojinih i odlično koncipiranih
aranžmana, počevši od onih jednodnevnih pa sve do onih baziranih na višednevnim aktivnostima.

Bilo da ste adrenalinski zavisnik, ljubitelj prirode, istorije ili možda gurman – ne
brinite se, napravili smo programe koji će nadmašiti sva vaša očekivanja, u to smo
sigurni! Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i doživite jedno nezaboravno iskustvo sa nama!

Izbor je na vama 

  • Višednevni aranžmani su usklađeni i koncipirani za one koji imaju vremena da provedu par dana na našem kampu Encijan, u netaknutoj prirodi, i odaberu jednu ili više avanturističkih outdoor aktivnosti koje nudimo
  • U prolazu ste i nemate vremena ostati duže od jednog dana kod nas na kampu? Bez brige, za vas su tu naši jednodnevni aranžmani koji sadrže bogatu ponudu raznih outdoor aktivnosti i posjeta BiH gradovima.
  • Doživite zajedno sa nama čari BiH u jedinstvenoj desetodnevnoj avanturi, u kojoj ćemo posjetiti najljepše gradove u BiH i uživati u njenoj nestvarnoj prirodi, a sve to začiniti našim avanturističkim aktivnostima.
  • Za kompanije željne odmora i relaksacije u netaknutoj prirodi kreirali smo specijalne programe koji uključuju široku ponudu raznovrsnih aktivnosti i zadataka, koji traže od timova zajednički rad i da budu pozitivni svo vrijeme.

Atrakcije u našem regionu

Bosna i Hercegovina ima dosta toga za ponuditi kada je turizam u pitanju. Prekrasni
planinski predjeli, smaragdno zelena jezera, prelijepi pejzaži i živopisni gradovi.
Zapad i istok se susreću ovde, tako da ćete naučiti dosta o kulturi, tradiciji i ljudima.
Podijelite sa svojim prijateljima šta ste naučili o BiH, uz logorsku vatru na našem i vašem kampu Encijan.

Kada su u pitanju ture koje organizujemo, ovo su neke destinacije koje vam preporučujemo da posjetite

  • Nacionalni park Sutjeska je najveći i najstariji nacionalni park u Bosni i Hercegovini kao i u ovom dijelu Evrope, i zasigurno najljepši i najraznovrsniji.
  • Ako tragate za jedinstvenom i nesvakidašnjom avanturom, usudite se da zakoračite u nepoznato i osjetite nalet adrenalina sa svakim novim bukom koji savladate...pođite sa nama u osvajanje najdubljeg kanjona u Evropi...
  • Kanjon Nevidio je jedan od posljednjih otkrivenih kanjona u Evropi koga krasi još uvijek nedovoljno istražena divlja ljepota i još neobičnije ime samoga kanjona.
  • Najljepša i najveća planina u Crnoj Gori koja je ujedno i nacionalni park. "Nacionalni park Durmitor" obuhvata planinski masiv Durmitora, kanjone rijeka Tare,Sušice, Drage i Komarnice i sa svojim živopisnim pejzažima od kojih zastaje dah istinsko je mjesto nestvarne ljepote

Dodatne informacije

Kanjon rijeke Tare

Kanjon je pod zaštitom kao dio NP Durmitor i lokacija UNESCO svjetskog nasljeđa. Kanjon Tare je kanjon u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kroz koji teče rijeka Tara. Mjereći od Bistrice u Crnoj Gori do Huma u Bosni i Hercegovini dug je 82 kilometra, od kojih zadnjih 36 kilometara formira granicu između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kanjon u svom najdubljem dijelu dubok je 1300 metara. Ovi parametri čine ga jednim od najdubljih kanjona u Evropi. Ova "Suza Evrope" je odlična prirodna i turistička atrakcija u regiji i cijeloj zemlji

Pročitaj više
Organska hrana

Iznad svega, naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zbog koga se naši gosti odlučuju i vraćaju nam se iznova. Naša tradicionalna domaća kuhinja i organska hrana spremljena na našem kampu Encijan, koju nudimo kao dio naših paketa, je još jedan značajan razlog zbog koga se većina naših digogodišnjih i zadovoljnih gostiju želi vratiti i posjetiti nas opet. Veliki broj naše ukusne domaće hrane sprema se sa ljubavlju i na tradicionalan način, u potpunosti od svježih organskih namirnica, koje obezbjeđujemo iz prirode koja nas okružuje. Za trenutak, svaki novi zalogaj zna da vas vrati na neku drugu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vam kuvale vaše bake.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više