Aktivnosti

Fenomenalna priroda koja se naslanja na dba nacionalna parka, Sutjesku i Durmitor, i kamp Encijan, outdoor odmaralište smješteno u samom srcu kanjona, daju nam neiscrpne mogućnosti za aktivnosti koje organizujemo svakodnevno.

Magični boravak u netaknutoj prirodi; Provedite nezaboravne trenutke u samom srcu kanjona rijeke Tare gdje se nalazi naš kamp Encijan, Pobjegnite od gužve i pridružite nam se na nezaboravnom putovanju. Pobjegnite od svakodnevnog načina života i zamijenite asfalt netaknutom prirodom.

Istražite planinarske staze naših nacionalnih parkova, obiđite neka od najljepših, smaragdno zelenih jezera ili se okupajte u ledeno hladnoj rijeci Komarnici kada pređete sve prepreke koje kanjon Nevidio nosi sa sobom. Oh, pa vi želite još više?

Ukrcajte se na čamac i stisnite veslo kao da vam je ono najdraži prijatelj, jer će vam to biti potrebno, jer se nalazimo na veličanstvenoj rijeci Tari, a ona ne voli vas niti vaš čamac, baš ni malo! Krenite na rafting avanturu najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare.

Popularne Aktivnosti

null

Tara rafting

Pročitaj više

null

Trekking

Pročitaj više

null

Hiking

Pročitaj više

null

Canyoning

Pročitaj više

"Postoji lepota u mudrosti i iskustvu koja se ne može lažirati. Nemoguće je biti zreo a da nisi živeo."

null

Džip Safari

Pročitaj više

null

Via Ferrata

Pročitaj više

null

Jahanje konja

Pročitaj više

null

Zip Line

Pročitaj više

Odaberite Vašu AVANTURU

Vodeći se našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti outdoor turizma, u mogućnosti smo ponuditi vam različite varijante naših raznovrsnih i odlično koncipiranih aranžmana.

Od onih jednodnevnih pa sve do onih baziranih na višednevnim aktivnostima. Bilo da ste adrenalinski zavisnik, ljubitelj prirode, istorije ili možda gurman – ne brinite se, napravili smo programe koji će nadmašiti sva vaša očekivanja, u to smo sigurni! Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i doživite jedno nezaboravno iskustvo sa nama!

Izbor je na vama….

null

Višednevni aranžmani

Pročitaj više

null

Jednodnevni aranžmani

Pročitaj više

null

Posjeti Bosnu

U PRIPREMI

null

Team Building

Pročitaj više

Dodatne informacije

Organska hrana

Na našem ampu Encijan spremamo tradicionalnu domaću kuhinju, po receptima naših baka, posve organsku, koju nudimo kao dio naših aranžmana. Ona je još jedan razlog zbog koga se veliki broj naših dugogodišnjih i zadovoljnih gostiju vraća svake godine na kamp. Veliki broj ukusnih jela domaće kuhinje sprema se na tradicionalan način i sa ljubavlju, u potpunosti koristeći svježe organske namirnice koje obezbjeđujemo iz lokalnih, zdravih seoskih sredina. Za trenutak, svaki novi zalogaj koji uzmete vodi vas u neku novu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vaše bake kuvale za vas. Naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zašto naši gosti odlučuju da dođu kod nas ponovo.

Pročitaj više
Smještaj

Kamp Encijan posjeduje kapacitet od 100 ležajeva, raspoređenih u 15 planinskih kolibica – bungalova. Sve kolibice su izgrađene u cjelosti od prirodnoh materijala, prozračne su i udobne, dok je namještaj u njima u potpunosti nov. Dvije planinske kuće – kolibe, koje takođe možete iznajmiti, ukupne su površine 55m2 svaka i je kompletno opremljena, počevši od namještaja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka u prizemlju i dvije spavaće sobe na spratu. Sanitarni čvorovi su opremljeni po svim standardima, besprijekorno čisti, sa dovoljnim brojem tuš-kabina i toplom vodom 24h, te u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više