Team Building Aktivnosti na kampu Encijan

Već dugi niz godina naš kamp Encijan domaćin je mnogobrojnim firmama i kompanijama kako iz neposrednog okruženja, tako i čitave Evrope. Odmorite se od posla, unaprijedite timski duh i pronađite inspiraciju za nove radne pobjede u jedinstvonoj oazi mira i hedonizma. Iskusite rafting najatraktivnijim dijelom rijeke Tare, pomjerite vlastite granice prolaskom kroz kanjon Hrčavke, ili se jednostavno prepustite čarima jedne od poslednjih prašuma u Evropi.
Ukoliko se odlučite doći nam u goste, sve aranžmane iz naše ponude možemo prilagoditi Vašim potrebama.

cover-team-building

Kada je riječ o uspjehu, svi mi znamo da se svaka kompanija oslanja na svoje uposlene i svi mi znamo koliko je važno i bitno da je svaki od njih posvećen poslu koji radi. Od velike je važnosti da svi mi dovedemo do najviše tačke naše napore i da to jedino možemo postići ako postoji snažna veza između zaposlenih i osoblja. Mnoge kompanije to uviđaju i provode mnogo vremena i truda kako bi se najbolje brinuli o svojim zaposlenima. Timski rad je najvažnija stvar, i kroz zadatke koji zahtijevaju timski rad, svaki pojedinac će shvatiti koliko je bitan šraf u tom mehanizmu i koliko je važna njegova uloga u svemu tome. Ako su timski rad i pozitivna atmosfera uvijek prisutni, uspjeh je zagarantovan.

tara rafting camp encijan team building-min

Ono što naš kamp Encijan čini jedinstvenim je svakako sama lokacija. Osim što smo prilično izolovani na obali rijeke Tare, u zavisnosti od broja zaposlenih, možete imati čitav kamp isključivo za vašu kompaniju. Ako izaberete rafting kao vašu primarnu aktivnost, naš kamp se nalazi na polaznoj tački za najuzbudljiviji dio splavarenja na rijeci Tari sa preko 20 brzaka od Brštanovice do Šćepan Polja.

Deluxe smještaj u srcu kanjona rijeke Tare, restoran sa tradicionalnom kuhinjom, u čiju smo ponudu uvrstili razna jela karakteristična za ovo podneblje, uz mogućnost prilagođavanja menija vašim iskazanim potrebama. Uživajte u prijatnom ambijentu našeg kampa uz večernju zabavu i uživo svirke, ojačajte timski duh kroz radionice, aktivnosti i druženje, a mi ćemo se potruditi da vaš boravak kod nas učinimo maksimalno ugodnim.
Nudimo kompletne team bilding pakete sa smještajem, hranom i aktivnostima. Pored rafting raftinga nudimo i dodatne aktivnosti kao što su planinarenje, kanjoning, zipline preko kanjona, jahanje konja…

Više informacija o samom dolasku do našeg kampa i uslugama prevoza možete potražiti na sledećem linku. Preporučujemo vam da provjerite dostupnost termina što ranije. Sezona raftinga kod nas počinje 1. maja i termini se brzo popunjavaju. 

O Agenciji

Mi smo jedna od vodećih turističkih agencija u našoj zemlji kada je u pitanju avanturistički turizam. Premium kvaliteta pružanja usluga jeste ono što vam nudimo. Naši gosti,klijenti i prijatelji podržavaju ovu tvrdnju, i to je jedan od glavnih razloga što se mnogi od njih vraćaju svake godine.

Tara rafting agencija Encijan - nagrađivana agencija

tara rafting kamp encijan tripadvisor-min

Tokom prošle sezone svakodnevno smo dobivali pozitivne i pohvalne riječi od strane naših gostiju, te naš rad i posvećenost poslu nisu prošli nezapaženo. I kada smo se najmanje nadali stigla je i nagrada od strane TripAdvisora – „Sertifikat o izuzetnosti“.

Nagrada „Sertifikat o izuzetnosti“ služi i kao preporuka od strane TripAdvisora za sve one koji imaju namjeru posjetiti našu zemlju i naš prekasni mali gradić Foču da to i učine. Kamp „Encijan“ i kanjon rijeke Tare bi trebali biti na vašoj listi za iduću sezonu. Provjerite Tara rafting kamp Encijan na TripAdvisor >>

Naši prijatelji i gosti

Dodatne informacije

Organska hrana

Na našem ampu Encijan spremamo tradicionalnu domaću kuhinju, po receptima naših baka, posve organsku, koju nudimo kao dio naših aranžmana. Ona je još jedan razlog zbog koga se veliki broj naših dugogodišnjih i zadovoljnih gostiju vraća svake godine na kamp. Veliki broj ukusnih jela domaće kuhinje sprema se na tradicionalan način i sa ljubavlju, u potpunosti koristeći svježe organske namirnice koje obezbjeđujemo iz lokalnih, zdravih seoskih sredina. Za trenutak, svaki novi zalogaj koji uzmete vodi vas u neku novu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vaše bake kuvale za vas. Naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zašto naši gosti odlučuju da dođu kod nas ponovo.

Pročitaj više
Smještaj

Kamp Encijan posjeduje kapacitet od 100 ležajeva, raspoređenih u 15 planinskih kolibica – bungalova. Sve kolibice su izgrađene u cjelosti od prirodnoh materijala, prozračne su i udobne, dok je namještaj u njima u potpunosti nov. Dvije planinske kuće – kolibe, koje takođe možete iznajmiti, ukupne su površine 55m2 svaka i je kompletno opremljena, počevši od namještaja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka u prizemlju i dvije spavaće sobe na spratu. Sanitarni čvorovi su opremljeni po svim standardima, besprijekorno čisti, sa dovoljnim brojem tuš-kabina i toplom vodom 24h, te u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više