Team Building Aktivnosti na kampu Encijan

cover-team-building

Mnoge od poznatih kompanija u ovom regionu dovode svoje timove kod nas na Encijan, da bi mogli uživati, bolje se upoznati i prije svega odmoriti se. To je jedinstveno iskustvo u kom naš tim takođe uzima učešće. Naš kamp postaje u tom trenutku zona bez stresa, zahvaljujući pozitivnoj vibraciji i sjajnoj atmosferi.

Kada je riječ o uspjehu, svi mi znamo da se svaka kompanija oslanja na svoje uposlene i svi mi znamo koliko je važno i bitno da je svaki od njih posvećen poslu koji radi. Od velike je važnosti da svi mi dovedemo do najviše tačke naše napore i da to jedino možemo postići ako postoji snžna veza između zaposlenih i osoblja. Mnoge kompanije uviđaju to i provode mnogo vremena i truda kako bi se najbolje brinuli o svojim zaposlenima. Timski rad je najvažnija stvar, i kroz zadatke koji zahtijevaju timski rad, svaki pojedinac će shvatiti koliko je bitan šraf u tom mehanizmu i koliko je važna njegova uloga u svemu tome. Ako su timski radi i pozitivna atmosfera uvijek prisutni, uspjeh je zagarantovan.

tara rafting camp encijan team building-min

Mi u agenciji shvatili smo koliko je važano sve ovo, i istog momenta smo kreirali specijalne programe koji uključuju široku ponudu raznovrsnih aktivnosti i zadataka, koji traže od timova zajednički rad i da budu pozitivni svo vrijeme. Ove aktivnosti odvijaju se u kampu i oko njega. Iskreno vjerujemo da samo visoko motivisani timovi mogu učiniti nešto veliko. Naš kamp smješten je u blizini rijeke, u mirnom okruženju,sa mnogo šumskih staza u okolini, te je stoga idealan za sve vrste aktivnosti u prirodi. Te aktivnosti zahtijevaju fokusiranost svih članova tima i zajednički rad cijelo vrijeme. Kada je u pitanju hrana – tradicionalna kuhinja je najbolja opcija. U ponudu smo uključili razne vrste jela karakterističnih za ovaj region. Uveče, večera i nakon toga zabava, kako biste napunili svoje baterije i spremili se za sljedeći dan. Daćemo sve od sebe i truditi se da vaš boravak kod nas učinimo ugodnim i prijatnim. Takođe vam možemo ponuditi taksi servis iz obližnjih gradova do našeg kampa Encijan, i na ovom linku možete dobiti više informacija o prevozu.

O Agenciji

Mi smo jedna od vodećih turističkih agencija u našoj zemlji kada je u pitanju avanturistički turizam. Premium kvaliteta pružanja usluga jeste ono što vam nudimo. Naši gosti,klijenti i prijatelji podržavaju ovu tvrdnju, i to je jedan od glavnih razloga što se mnogi od njih vraćaju svake godine.

Tara rafting agencija Encijan - nagrađivana agencija

tara rafting kamp encijan tripadvisor-min

Tokom prošle sezone svakodnevno smo dobivali pozitivne i pohvalne riječi od strane naših gostiju, te naš rad i posvećenost poslu nisu prošli nezapaženo. I kada smo se najmanje nadali stigla je i nagrada od strane TripAdvisora – „Sertifikat o izuzetnosti“.

Nagrada „Sertifikat o izuzetnosti“ služi i kao preporuka od strane TripAdvisora za sve one koji imaju namjeru posjetiti našu zemlju i naš prekasni mali gradić Foču da to i učine. Kamp „Encijan“ i kanjon rijeke Tare bi trebali biti na vašoj listi za iduću sezonu. Provjerite Tara rafting kamp Encijan na TripAdvisor >>

Naši prijatelji i gosti

Naš kamp Encijan - Oaza mira i hedonizma

Outdoor odmaralište u samom srcu kanjona rijeke Tare, kilometrima daleko od civilizacije, naš kamp Encijan nalazi se u mjestu zvanom Brštanovica, polaznoj tački za rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke. Jedan je od najlljepših kampova na rijeci Tari i jedini koji se nalazi na bosanskoj strani rijeke.

Rafting kamp Encijan iza sebe ima tradiciju dugu 15 godina i hiljade i hiljade srećnih turista koji su ga posjetili za svo to vrijeme…jedan od prvih kampova izgrađenih a rijeci Tari i jedan od posljednjih oaza mira i hedonizma na ovim prostorima.

about tara rafting camp encijan-min

Kamp Encijan

Pročitajte više o kampu Encijan Kliknite ovdje

accommodation at camp encijan-min

Smještaj

Pogledajte naše smještajne jedinice. Kliknite ovdje

null

Hrana

Omiljeni dio Kliknite ovdje za više informacija

null

Lokacija

Detaljnije o lokaciji kampa Encijan Kliknite ovdje

Odaberite svoju AVANTURU

Vodeći se našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti outdoor turizma, u mogućnosti smo ponuditi vam različite varijante naših raznovrsnih i odlično koncipiranih aranžmana, počevši od onih jednodnevnih pa sve do onih baziranih na višednevnim aktivnostima.

Od onih jednodnevnih pa sve do onih baziranih na višednevnim aktivnostima. Bilo da ste adrenalinski zavisnik, ljubitelj prirode, istorije ili možda gurman – ne brinite se, napravili smo programe koji će nadmašiti sva vaša očekivanja, u to smo sigurni! Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i doživite jedno nezaboravno iskustvo sa nama!

Vaš je izbor

null

Maglic i Rafting na Tari

Pročitaj više

null

Prašuma Perućica i Rafting Tarom

Pročitaj više

null

Vikend na Tari

Pročitaj više

null

Trnovačko jezero i Tara rafting

Pročitaj više

Dodatne informacije

Organska hrana

Na našem ampu Encijan spremamo tradicionalnu domaću kuhinju, po receptima naših baka, posve organsku, koju nudimo kao dio naših aranžmana. Ona je još jedan razlog zbog koga se veliki broj naših dugogodišnjih i zadovoljnih gostiju vraća svake godine na kamp. Veliki broj ukusnih jela domaće kuhinje sprema se na tradicionalan način i sa ljubavlju, u potpunosti koristeći svježe organske namirnice koje obezbjeđujemo iz lokalnih, zdravih seoskih sredina. Za trenutak, svaki novi zalogaj koji uzmete vodi vas u neku novu i pomalo zaboravljenu dimenziju, u vrijeme kada su vaše bake kuvale za vas. Naša domaća kuhinja je jedan od glavnih razloga zašto naši gosti odlučuju da dođu kod nas ponovo.

Pročitaj više
Smještaj

Kamp Encijan posjeduje kapacitet od 100 ležajeva, raspoređenih u 15 planinskih kolibica – bungalova. Sve kolibice su izgrađene u cjelosti od prirodnoh materijala, prozračne su i udobne, dok je namještaj u njima u potpunosti nov. Dvije planinske kuće – kolibe, koje takođe možete iznajmiti, ukupne su površine 55m2 svaka i je kompletno opremljena, počevši od namještaja, kupatila, kuhinje, prostranog dnevnog boravka u prizemlju i dvije spavaće sobe na spratu. Sanitarni čvorovi su opremljeni po svim standardima, besprijekorno čisti, sa dovoljnim brojem tuš-kabina i toplom vodom 24h, te u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših gostiju tokom njihovog boravka na kampu.

Pročitaj više
Kako do nas?

Na graničnom prelazu Šćepam polje, kada predate vaša dokumenta graničnim policajcima, potrebno je da im naglasite da idete u kanjon Tare, na Brštanovicu. Kada završite sa prijavom na granici ( u slučaju da dolazite iz pravca BiH okrenete se na prelazu i vratite nekih 100 m nazad, a ako dolazite iz pravca Crne Gore, idete 100 m naprijed od graničnog prelaza), gdje skrećete desno sa glavnog puta na lokalni asfaltni put koji vas vodi do Brštanovice duž rijeke kanjona Tare. Za više informacija kako doći do nas, posjetite link ispod.

Pročitaj više