od €79,00
Book Now

D5 – Rafting Tarom iz Dubrovnika

Rafting Tarom iz Dubrovnika
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

Serbian

Kratak pregled

Nalazite li se možda na ljetnom odmoru na Jadranskoj obali? Ili možda planirate posjetiti Dubrovnik?

Zašto ne biste otkulirali u neobičnom ambijentu koji vam jedino kanjon rijeke Tare može ponuditi? Jedan od naših popularnih aranžmana u kome imate priliku doživjeti nezaboravnu avanturu i zamijeniti topao pijesak ugodnim ambijentom „Smaragdne ljepotice“. Ovaj nevjerovatni dnevni aranžman kreiran je specijalno za avanturiste i ljubitelje netaknute prirode. Pored ove avanture imaćete priliku upoznati predivan kraj kroz koji ćete proći i vidjeti sve njegove prirodne ljepote. Uživaćete u u najatraktivnijoj dionici za rafting na rijeci Tari, od Brštanovice do Šćepan polja, na kojoj se nalazi 21 od ukupno 50 brzaka koliko ih ima na rijeci. Bukirajte svoju rafting avanturu već danas i zamijenite pješčane plaže i toplo more hladnom i veličanstvenom rijekom Tarom.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

- 07:00 - Vozač naše agencije stiže u Dubrovnik na glavnu autobsku stanicu ili na već dogovorenu destinaciju. Odatle put kreće preko granice ka našem baznom kampu koji se nalazi u samom srcu kanjona rijeke Tare, a do koga možete uživati u prekrasnom okruženju.
- 11:00 - 11:30 -Dolazak u naš kamp, piće dobrodošlice i nakon toga slijedi kratak uvod o praksi veslanja i sigurnosnih procedura koje ce vam objasniti vaš vodič (skiper).
- 12:00 - 15:00 - 16:00 - Rafting počinje na Brštanovici kroz poznati kanjon Tare prema Šćepan Polju u trajanju 3-4 sata (u zavisnosti od vodostaja) sa kratkim pauzama za fotografisanje, osvježenje, skakanje s kamenja i plivanje, kao i posjet najhladnijem potoku Tare Šipčanica. Zaustavite se s kratkim pauzama na najljepšim brzacima i vodopadima..
- 15:00 - 16:00 - 17:00 sati -Nakon raftinga slijedi povratak u naš bazni kamp gdje se poslužuje tradicionalni ogranski ručak, a nakon ručka vas aranžman se završava i naš vozač će vas odvesti natrag u Dubrovnik.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Kompletnu profesionalnu rafting opremu i iskusne i sertifikovane skipere
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Taksu za splavarenje rijekom Tarom u iznosu 4,30€ po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 5,30 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 84.3€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €79,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341