od €79,00
Book Now

D11 – Rafting rijekom Tarom iz Budve

Rafting Tarom iz Budve
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Budva, grad na jadranskoj obali, poznat po dobrom provodu tokom ljeta. Idealno mjesto za mlade koji vole kvalitetne žurke i danju i noću.

No zašto ne biste iskusili nešto potpuno drugačije? Zamjenite plaže Jaz i Ploče jedinstvenim ugođajem koji vam jedino može ponuditi kanjon rijeke tare. Da li ste ljubitelj netaknute prirode ili adrenalinski zavisnik možda? Ovaj aranžman predstavlja jedinstvenu priliku da uživate i doživite nevjerovatnu rafting avanturu u najatraktivnijem dijelu toka rijeke Tare, od Brštanovice do Šćepan polja. Rafting smaragdnom ljepoticom, koju još nazivaju i „suza Evrope“, ostaviće vas bez daha zbog prirode koja vas okružuje, atraktivnih bukova i ljepote samoga kanjona kroz koji ćete proći. Napravite pauzu na nekoj od atraktivnih lokacija duž rijeke, skčite u vodu sa stijena koje se nadvijaju nad rijekom i sve to zabilježite kamerom ili fotoaparatom, jer ovakav doživljaj jednostavno mora biti ovjekovječen.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Program aranžmana

07:00 - Vozač naše agencije stiže u Budvu na glavnu autobsku stanicu ili na već dogovorenu destinaciju. Odatle put kreće ka našem baznom kampu koji se nalazi u samom srcu kanjona rijeke Tare, a do koga možete uživati u prekrasnom okruženju.
11:00 - 11:30 -Dolazak u naš kamp, piće dobrodošlice i nakon toga slijedi kratak uvod o praksi veslanja i sigurnosnih procedura koje ce vam objasniti vaš vodič (skiper).
12:00 - 15:00 - 16:00 - Rafting počinje na Brštanovici kroz poznati kanjon Tare prema Šćepan Polju u trajanju 3-4 sata (u zavisnosti od vodostaja) sa kratkim pauzama za fotografisanje, osvježenje, skakanje s kamenja i plivanje, kao i posjet najhladnijem potoku Tare Šipčanica. Zaustavite se s kratkim pauzama na najljepšim brzacima i vodopadima..
15:00 - 16:00 - 17:00 sati -Nakon raftinga slijedi povratak u naš bazni kamp gdje se poslužuje tradicionalni ogranski ručak, a nakon ručka vas aranžman se završava i naš vozač će vas odvesti natrag u Budvu.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Kompletnu profesionalnu rafting opremu i sertifikovane skipere
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Taksu za splavarenje rijeko Tarom u iznosu od 4,30 € po osobi
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 5,30 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 84.3€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €79,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas