od €70,00
Book Now

D15 – Posjeta Trebinju

Tara rafting camp Encijan - Tara Canyon
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Trebinje – grad vina, pjesnika, sunca i manastira. Za njega se s pravom kaže da je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočna Hercegovina. Odlikuju ga bogato kulturno i istorijsko naslijeđe , blaga klima i pogodna geografska pozicija. Trebinje na dva dijela presijeca rijeka Trebišnjeica, zvanično najduža ponornica u Evropi, rijeka neobične ljepote i čistoće.

 

Napomena

Minimalan broj učesnika za ovaj aranžman je 4, i ako vas je manje od tog broja, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate da bismo provjerili možemo li vas ukombinovati sa drugim učesnicima.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Prihvat gostiju na dogovorenoj lokaciji, poput naše agencije Encijan u gradu Foča ili našeg kampa u samom srcu kanjona Tare u jutarnjim časovima (preporučeno vreme između 9h-10h).
Naša prva stanica je Stari grad. Stari grad „Kastel“ u početku je bio trouglastog oblika i vremenom je postao zaobljen. Njegov konačan oblik, sa svim kulama, kanalima i bedemima, formiran je u prve četiri decenije 18. veka. U kaštelarskom Trebinju nalazi se Muzej Hercegovine i džamija Osman-paše, koja je obnovljena nakon posljednjeg rata, veliki broj kafića i zanatskih radnji, privlače pažnju turista sa Anđelkine kapije iz TV serije Zdravka Šotra “Ranjeni orao”.
Kao što smo već napomenuli, Trebinje je grad vina, a doći u ovaj grad i ne posjetiti jednu od vinarija, prosto je pa nemoguće. Možete probati mnogo različitih vina, obići vinske podrume i probati domaći sir i pršut.
Na brdu Crkvina iznad Trebinja nalazi se Hercegovačka Gračanica, poznata po svojoj ljepoti i darovitosti Branka Tupanjca, osnivača i izvršitelja Dučićeve volje. Po Dučićevoj želji, u ovoj crkvi su sahranjeni ostaci pjesnika. U Mrkonjićima, u Popovom polju kod Trebinja, nalazi se novoizgrađeni hram sagrađen na temeljima rodne kuće svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog, svetitelja i činitelja čuda. Kompleks je otvoren za sve posjetitelje, odlučne da uz strmi uspon dođu do njegovog ulaza.
Posjetićemo pojedine etno restorane sa raznolikom ponudom domaćih tradicionalnih jela, koja će zadovoljiti i apetite onih najzahtjevnijih.
Nakon ručka slijedi transport u Foču, gdje se vaš aranžman ujedno i završava.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Konzumaciju domaćih vina
  • Sertifikovani vodiči
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 1,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 71€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €70,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas