od €84,00
Rezervacija

D4 – Zip line i Jeep safari Durmitor

Zip Line & Dzip Safari Durmitor
Nema ocjena
Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Očekuje vas nezaboravno iskustvo i uzbudljiva vožnja našim terenskim vozilima kroz nepristupačne predjele netaknute prirode. Upoznajte tajne prirode i jedinstvenog ambijenta koji vam pruža jedan od najfascinantnijih vidikovaca  sa koga se pruža impresivan pogled na cijeli Durmitorski masiv. Probajte neke od specijaliteta etno kuhinje koje vam nude obližnji etno restorani na Žabljaku ili jednostavno uživajte u jedinstvenom pikniku u prirodi. Na vašem putu sigurno ćete se zaustaviti bezbroj puta da biste uživali u očaravajućem pogledu. Ovo veličanstveno putovanje iznenadiće vas ljepotom sela i autentičnom načinu života na ovom podneblju. Ono što je svakako vrijedno posjete jeste most na Đurđevića Tari koji predstavlja skladnu kombinaciju arhitekture i prirodnog ambijenta u koji se uklopio. Uživajte u adrenalinskoj vožnji zip lajnom iznad najdubljeg kanjona u Evropi, u pogledu „sa žice“ na prirodne ljepote ovoga kraja, dok ispod vas teče rijeka Tara.

Napomena:

Minimalan broj učesnika potreban za ovaj aranžman je 4. Ukoliko ste u manjem broju od navedenog, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate kako bismo istražili mogućnost kombinovanja s drugim učesnicima.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan programa

Po prihvatu gostiju na aranžman na unaprijed dogovorenoj lokaciji poput naše agencije Encijan u samom gradu Foči ili našeg kampa u samom srcu kanjona rijeke Tare u prijepodnevnim satima (preporučena satnica izmedju 9 i 10 časova) slijedi prevoz učesnika aranžmana našim terenski vozilima na Žabljak, gdje se nalazi most na Đurdjevića Tari. Sam put prema Žabljaku ukrasen je nesvakidašnjim predjelima kao što su vidikovci Sedlo i Sedlena greda sa kojih se pruža impozantan pogled na kompletan masiv Durmitora. Dolaskom u malo planinsko mjesto Žabljak slijedi kafa i osvježenje, a ujedno imate priliku obići Crno jezero koje se nalazi u neposrednoj blizini samog mjesta. Nakon osvježenja slijedi put
ka mostu na Đurđevića Tari gdje vaša Zip Line avantura počinje. Pričvrstite sajlu i uživajte u petominutnom predivnom pogledu na smaragdnu ljepoticu koji se nalazi 200 metara ispod vas. Let se moze ponavljati koliko god puta to želite naravno uz doplatu. Po završetku ZipLine-a slijedi organizovani ručak u obližnjem etno restoranu (lokalna domaća tradicionalna kuhinja) ili po želji učesnika organizovani piknik u prirodi na jednom od impozantnih vidikovca na Durmitoru. Po završetku programa aranžmana vraćamo se na polaznu destinaciju gdje se vaša avantura ujedno završava.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Informacije o hrani

Naša domaća tradicionalna bosanska kuhinja i organska hrana koju spremamo na našem kampu Encijan, i imamo u ponudi u sklopu svih naših paket aranžmana, a po kojoj smo već odavno prepoznatljivi, zasigurno je još jedan od dodatnih razloga zašto se većina naših dugogodišnjih zadovoljnih gostiju odluči da nas posjeti iznova, a ujedno i jedan od naših „Oprobanih recepata“ po pitanju našeg dosadašnjeg uspjeha u poslu…

U nastavku imate priliku detaljno pogledati cjelokupni naš standardni jelovnik, koji je sastavni dio svakog od naših paket aranžmana koje imamo u ponudi, sa većinom naših tradicionalnih jela koja ćete i sami imati prilike da oprobate ukoliko se odlučite da nam ukažete vaše povjerenje da vas domaćinski ugostimo:

Doručak u kampu:

- Vrući uštipci - priganice, tople krofne i domaći hljeb i pogačice pečeni u peći na drva.
- Dimljena Njeguška šunka, domaći pršut i kobasice.
- Mladi kajmak iz katuna i svježi kravlji sir.
- Svježe mlijeko, maslac i planinski med.
- Jaja i razne vrste omleta sa prilozima
- Domaći džem od šumskog voća i marmelada od višanja.


Ručak u kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- Domaća pita zeljanica i sirnica pečena ispod sača i kukuruzne projarice-pogačice )

Glavna jela:
- Mlada teletina ili jagnjetina sa pečenim krompirom i povrćem pečena pod sačem.
- Japrak (vrsta sarme umotana u raštanu) kuvana sa suvim mesom i rebarima.

Dezert:
- Slatka pita od jabuka, hurmašice i lenja pita od višanja


Večera na kampu:

Predjelo:
- Rafterska teleća čorbica, domaći hleb i sezonska salata (zelena, paradaiz, kupus i krastavac)
- "Krompirove pole"- zapečene kriške krompira sa domaćim sirom i kajmakom
- Dimljena Njeguška šunka i domaća kobasica
- Domaća pita gibanica i kukuruzne projarice-pogačice sa sirom
- Grilovane paprike u sosu od bijelog luka i ruzmarina

Glavna jela:
- Mlada "lešo" teletina kuhana na pari sa slanim krompirom u prilogu
- Svježa potočna pastrmka sa krompir salatom
- Teleći gulaš sa suvim šljivama

Dezert:
- Domaća baklava, tulumbe ili hurmašice

Vegetarijanska ponuda:

Na našem meniju takođe se nalazi i bogata ponuda jela za sve ljubitelje vegetarijanske i veganske kuhinje koju pripremamo isključivo od svježih organskih namirnicana.
Potrebno je samo da nam prilikom rezervacije nekog od naših aranžmana, obavezno naglasite da preferirate takav vid ishrane, a mi ćemo se potruditi da doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Informacije o smještaju

Cjelokupna ponuda naših smještajnih kapaciteta na kampu je podijeljena u dvije varijante i vrste smješta, po modelu i principu klasifikacije na STANDARD i KOMFOR smještajne jedinice.

Opcija smještaja uz aranžman u STANDARD varijanti podrazumijeva upotrebu i korištenje naših drvenih planinskih bungalova bez sopstvenih toaleta, dok opcija KOMFOR smještaja uz aranžman podrazumijeva upotrebu i korištenje individualnih smještajnih jedinica sa sopstvenim kupatilima, što rezultira dodatnim uvećanjem osnovne cijene svakog našeg standard paket aranžmana.

Cijene i rezervacija

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 88€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija

Uključeno

 • Dva obroka
 • Jeep safari turu "Durmitorski prsten"
 • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Zip line aktivnost
 • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
 • Sertifikovane vodiče
 • Ulaznica za NP Durmitor u iznosu od 3,00 € po osobi
 • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
 • Dodatne usluge na vaš zahtjev
 • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
 • Ukupna cijena svih taksi - 4,00 € po osobi
od €84,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas