od €84,00
Book Now

D4 – Zip line i Jeep safari Durmitor

Zip Line & Dzip Safari Durmitor
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Očekuje vas nezaboravno iskustvo i uzbudljiva vožnja našim terenskim vozilima kroz nepristupačne predjele netaknute prirode. Upoznajte tajne prirode i jedinstvenog ambijenta koji vam pruža jedan od najfascinantnijih vidikovaca  sa koga se pruža impresivan pogled na cijeli durmitorski masiv. Probajte neke od specijaliteta etno kuhinje koje vam nude obližnji etno restorani na Žabljaku ili jednostavno uživajte u jedinstvenom pikniku u prirodi. Na vašem putu sigurno ćete se zaustaviti bezbroj puta da biste uživali u očaravajućem pogledu. Ovo veličanstveno putovanje iznenadiće vas ljepotom sela, životom u njemu  i autentičnosti ovog podneblja. Ono što je svakako vrijedno posjete jeste most Đurđevića Tara koji predstavlja skladnu kombinaciju arhitekture i prirodnog ambijenta u koji se uklopio. Uživajte u adrenalinskoj vožnji zip lajnom iznad najdubljeg kanjona u Evropi, u pogledu „sa žice“ na prirodne ljepote ovoga kraja, dok ispod vas teče smaragdno zelena rijeka Tara.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan programa

Po prihvatu gostiju na aranžman na unaprijed dogovorenoj lokaciji poput naše agencije Encijan u samom gradu Foči ili našeg kampa u samom srcu kanjona rijeke Tare u prijepodnevnim satima (preporučena satnica izmedju 9 i 10 časova) slijedi prevoz učesnika aranžmana našim terenski vozilima na Žabljak, gdje se nalazi most na Đurdjevića Tari. Sam put prema Žabljaku ukrasen je nesvakidašnjim predjelima kao što su vidikovci Sedlo i Sedlena greda sa kojih se pruža impozantan pogled na kompletan masiv Durmitora. Dolaskom u malo planinsko mjesto Žabljak slijedi kafa i osvježenje, a ujedno imate priliku obići Crno jezero koje se nalazi u neposrednoj blizini samog mjesta. Nakon osvježenja slijedi put
ka mostu na Đurđevića Tari gdje vaša Zip Line avantura počinje. Pričvrstite sajlu i uživajte u petominutnom predivnom pogledu na smaragdnu ljepoticu koji se nalazi 200 metara ispod vas. Let se moze ponavljati koliko god puta to želite naravno uz doplatu. Po završetku ZipLine-a slijedi organizovani ručak u obližnjem etno restoranu (lokalna domaća tradicionalna kuhinja) ili po želji učesnika organizovani piknik u prirodi na jednom od impozantnih vidikovca na Durmitoru. Po završetku programa aranžmana vraćamo se na polaznu destinaciju gdje se vaša avantura ujedno završava.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

 • Dva obroka
 • Jeep safari turu "Durmitorski prsten"
 • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Zip line aktivnost
 • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
 • Sertifikovane vodiče
 • Ulaznica za NP Durmitor u iznosu od 3,00 € po osobi
 • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
 • Dodatne usluge na vaš zahtjev
 • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
 • Ukupna cijena svih taksi - 4,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 88€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €84,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas