od €50,00
Book Now

D8 – Krstarenje Pivskim jezerom

Tara rafting kamp Encijan - Pivsko jezero
Not Rated

Trajanje

4-6 hours

Tip ture

Dnevna tura

Veličina grupe

8 ljudi

Jezici

English, Serbian

Kratak pregled

Krenite u krstarenje brodom smaragdno zelenom vodom Pivskog jezera, uživajte u prekrasnom pogledu na strme stijene koje ga okružuju, ko zna, možda ugledate gnijezdo Zlatnog orla ili čak divokozu na njima. Prirodne ljepote Crne Gore, predivni pejzaži, nevjerovatna boja jezera – sve ovo možete vidjeti tokom ovog krstarenja. Tokom ljeta temperatura vode je ugodna te se možete i kupati u jezeru. Plovidba Pivskim jezerom nudi vam sve što se očekuje od jednog krstarenja; površina jezera koja se presijava na suncu dok lagano klizite njegovom površinom, a oko vas se smjenjuju prizori nestvarne okoline. Udahnite duboko i uživajte u prirodi koja vas okružuje.

Više detalja

Pregled aranžmana

Raširi sve
Plan aranžmana

Nakon doručka i pakovanje slijedi polučasovna vožnja i stižemo do malog slikovitog gradića Plužine, na obali Pivskog jezera, odakle započinjemo krstarenje. Na putu do Plužina prolazimo kroz impresivni kanjon rijeke Pive se prelijepom i specifičnom pejzažnom arhitekturom i strmim i okomitim liticama kanjona i nailazimo i na par vrlo interesantnih gradjevina, poput impresivnog mosta na Pivi čija visina seže preko 100 metara i prelazimo preko impozantne hidrocentrale„ Mratinje“ , čija je brana visoka preko 220m i najvisočija je građevina ovog tipa u Evropi.
Po dolasku na startnu lokaciju u Plužinama, oko 11h ukrcavamo se u turističke brodice i nakon kraćih instrukcija započinjemo krstarenje Pivskim jezerom i njegovim mnogobrojnim i prelijepim rukavcima, poput rukavca “Rešetka”, “Zapisnik”, “Mioč” i “Kruševo” i slično. U tročasovnoj varijanti krstarenja Pivskim jezerom na odredjenim i specifičnim lokacijama pravimo pauze za kupanje, fotografisanje
i osvježenje,povremeno se iskrcavamo na obalu i pravimo lagane šetnje do obližnjih vidikovaca i slicno... A na specifičnoj lokaciji jezera, na pola puta, pristajemo brodicama u etno camp „Tišina“, gdje je planirano jednočasovno zadržavanje sa pauzom za kafu, čaj, piće i osvježenje... U poslepodnevnim satima, nakon tročasovne vožnje, pristajemo u polaznu luku u Plužinama, gdje nakon iskrcavanja imamo obezbjedjen i organizovan kolektivni rucak u obližnjem etno restoranu na samoj obali jezera, sa ponudom iz domaće i tradicionalne kuhinje i jelima lokalnoga kraja, poput „na žaru pečene pastrmke“ svježe izvadjene iz jezera uz priloge od grilovanog povrća, domaćeg hljeba, sira i slično, nakon čega oko 15h i završavamo aranžman.
Takođe ovaj aranžman možete proširiti i sa dodatnim noćenje na našem kampu Encijan u jedinstvenoj oazi mira i hedonizma u varijanti polupansiona ili iskominovati sa svim ostalim aranžmanima iz naše ponude.

Uključeno

  • Dva obroka
  • Sertifikovanog vodiča
  • Organizovane sve prevoze terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
  • Obezbjeđen smještaj vaših vozila na parkingu sa čuvarskom službom
  • Ulaznica za Park prirode Piva u iznosu od 1,00 € po osobi po danu
  • Osiguranje u toku trajanja aranžmana od 1,00 € dnevno po osobi
  • Dodatne usluge na vaš zahtjev
  • Sve ostale troškove koji nisu predviđeni programom
  • Ukupna cijena svih taksi - 2,00 € po osobi

HIGHLIGHTS

Ukupna cijena aranžmana sa taksama - 52€ po osobi

POKLONI OVAJ ARANŽMAN (Klikni ovdje)
alternatetext

Već dugo razmišljate kako i na koji najoriginalniji način da obradujete voljenu osobu i priuštite joj još jedno nesvakidašnje iznenadjenje, za njen nastupajući rodjendan, il' možda vašu godišnjicu braka ili veze !?

Il“ možda jednostavno samo imate potrebu zahvaliti se dragoj Vam i bliskoj osobi kraj sebe, i još jednom joj na odredjeni način pokazati koliko vam znači...

Ukoliko razmišljate o svemu ovome, možda vam mi, u vidu jednog našeg „turističkog poklon vaučera“ i "paket aranžmana za dvije osobe“, na neki način možemo pomoći da riješite te vaše dileme :)

Kliknite za više informacija
od €50,00

Rezervacija

Organized by

Camp Encijan

Member Since 2021

Information Contact

Email

shinetheme@gmail.com

Website

travelerdemo.wpengine.com

Telefon

+44 9853495343

Fax

+44 9853495341

Izdvojeno za Vas