ZAŠTO IZABRATI NAS?

S ponosom možemo istaći da smo jedna od rijetkih turističkih agencija i rafting kampova iz našeg regiona iza koje stoji 20 godišnja tradicija i iskustvo, i da smo začetnici  avanturističkog i outdoor turizma na našim prostorima.

Cjelokupna filozofija našeg dosadašnjeg uspjeha i napretka u radu je zasnovana isključivo i samo na našoj maksimalnoj posvećenosti prema svakom našem gostu kao klijentu koji nam je ukazao svoje povjerenje, povjerenje koje znamo da cijenimo i nesebično uzvratimo.

Naš tim čini stručno i profesionalno osoblje iza koga stoji dugogodišnja tradicija i iskustvo u poslu kojim se bavimo, gdje nam je sigurnost i bezbjednost naših gostiju jedan od najvećih prioriteta.

Sve naše avanturističke aranžmane realizujemo uz pomoć najsavremenije opreme za rafting i sve ostale outdoor aktivnosti, pod stalnim nadzorom naših iskusnih i sertifikovanih planinskih i riječnih vodiča.

Naš dugogodišnji predan i profesionalan rad i kvalitet naše usluge ogleda se i u činjenici da već sedmu godinu za redom na svjetski priznatom sajtu za turistička putovanja i komentare putnika, na TripAdvisor-u , sa posjedujućim „Sertifikatom Excelence“  i  „Travelers’ Choice“ neprikosnoveno držimo vodeću i lidersku poziciju br. 1 u kategoriji privatnog smještaja i nivoa kvaliteta naše usluge u odnosu na sve ostale agencije i rafting kampove iz našeg regiona.

Pa zašto nam onda i Vi ne bi ukazali vaše povjerenje !?

Nalazimo se u samom srcu kanjona rijeke Tare, smješteni na polaznoj tački za rafting u nevjerovatnom prirodnom ambijentu i okruženju, na samo par metara od rijeke, i po riječima mnogih jedan smo od najljepših rafting kampova u regionu, u kome boravak i noćenje sami po sebi predstavljaju jedno nezaboravno i autentično iskustvo.

tripfooter-encijan

TURISTIČKA AGENCIJA ENCIJAN

Adresa
Agencija Encijan: Krajiska 16, Foca, BiH
Kamp Encijan: Kanjon Tare, Brštanovica

Pošaljite nam Email

info@tararafting.com

Društvene mreže